Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvileg a rendszer(ek)/szoftver(ek)/játék(ok) vagy bármi(k) nem adott gépre / gépekre vannak írva , de aztán ki tudja... pl. észrevételeim szerint vannak pl. a Benchmarkok... na ott még nem láttam, hogy AMD verné az Intelt (azok is érdekes módon vannak megírva, erről ennyit - volt sok intelem és sok AMD -m is , nekem mind2 jó volt arra amire használtam)... de szerintem hagyjuk is, mert úgy bele bonyolódunk, hogy nem tudjuk hol a vége (vagy az eleje) annak a fonálnak..

Reklám és a tesztek (ami maga a "reklám")...teszt eredmények, legtöbb embernek ezek a mérvadók és elsődleges dolgok amit néznek és ami(k) alapján beruháznak alkatrészbe, vagy konfigba... (és az is meg van játszva, mint az életben minden más...)

Igen, sok esetben "user error" is jelen van...nem kis mértékben !
Sok gépet összeraktam már (DOS rendszertől kezdve Win10 -ig és Server platformokon át..), sok pénzt erre áldoztam és mindig tanultam és tanultam...tapasztaltam újabbnál újabb dolgokat (és ez csak jó) és volt sok gép amit nem magamnak raktam össze, szereztem be.. fast end (OFF)
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4475
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest