Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem gondolnám, hogy CPU limit, mert akkor a CPU leterheltsége nem 25%-50% lenne, mint általában, hanem 100%. Csak a GPU terhelés esik le, CPU változatlan marad.
Fred23: Mivel vannak játékok amik tökéletesen szaladnak, ráadásul azok sem csúnyábbak mint egy crysis, ezért én is úgy gondolom, hogy nem a gépemben kell keresnem a problémát hanem a Crysis 3-ban van a probléma. Olyan ez mint a mikroszaggatás, vannak játékok ahol előjönnek, van ahol meg semmi gond.
És azt sem igazán tudtam mire vélni, hogy egy latency checker nevű program futtatása, hogy a fenébe szüntette meg a gpu terhelés leesést a crysis 3-ban? Mindig is voltak érdekes dolgok a számítástechnika világában. -
"Ez maga a CPU-limit.
"
6700K és 1070 párossal mégis furcsa szerintem is, és pont ezen a beesésen lepődtem meg én is, miközben hasonlóan jó konfigokkal még durvább (alacsonyabb) GPU kihasználást is láttam youtube-on, ami csak nagyon rövid ideig tartott; talán egy másik topikban anno meg is jegyeztem, hogy ez tényleg nem normális. Mintha a játék motorja lenne hibás; szóval ha CPU limit is, akkor az a motor hibája szerintem. Kár, hogy nem mentettem le a linket, de 6700k-val és szuper VGA-val is láttam már olyat a füves pályán, hogy fps hirtelen harmadolódik, VGA kihasználtság meg akár 0% lesz, de maximum 1 mp-re csak. Ott valami nem kóser.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Silver Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3595
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest