Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Én egy kicsit máshogy látom:
Meglévő PC esetében a júzer -- ha elégedett a felhozatallal -- hagyja a francba a fejlesztéseket, mert a gépe még azért elég sok dologra megfelel, és vesz egy boxot. Ehhez persze kell a megfelelő felhozatal.
Új játékos esetében lutri, hogy mi alapján választ bármit. Sokszor az az érzésem, hogy csak a reklámok hatnak.
Konzolos játékosok nagy eséllyel nem fognak váltani rövid távon, mert benne vannak egy ökoszisztémában. PC mellé egy család esetében lehet jó választás. Nem tudom döntő súlyúnak látni az effektek minőségét, bár lehet h alábecsülöm az emberek igényszintjét.
(#21) Duracellm... a valve úgy portolta a L4D2-t hogy a ogl-es változat gyorsabb lett, mint a dx-es. Ezeket az eredményeket felhasználva be tudtak azonosítani pár problémás pontot a motorban, és ahogy észrevettem az intel/amd/nvidia is nekifeküdt a drivereknek.
(#23) Nowhereman én úgy emlékszem, hogy a wine és származékai azok, amik a dx9-es szintet tudják hozni.
-
floatr
veterán
Nekem úgy tűnik, hogy nem érdekük exkluzív játékokat támogatni. Egyszerűen kísérletet tesznek arra, hogy bedöntsék a MS által meghatározott PC gamer piacot; hogy ne legyen szüksége egy játszani vágyó embernek egy 1000$-os desktopra, de ne zárjon be egy ps/xbox féle ketrecbe.
Mondjuk én azt soha nem is értettem, hogy pár exkluzív játék alapján képes valaki egy adott platform mellett dönteni. Mindenesetre arra próbáltam kilyukadni, hogy a játékélményt nem a dx11-szerű effektcsomag adja.(#9) alevan egyrészt ennek az az oka, hogy a többi konzol egy elég kétélű támogatási rendszer alapján kap árat. De elvileg azért nyitott a platform, hogy lehessen árverseny. Meglátjuk, egyelőre még el sem kezdődött az egész.
(#13) ysengrin miért, nem arról szól a cikk, hogy megint egy nevesebb játék került portolásra? A fanyalgós cikk a tegnapi volt

-
floatr
veterán
Értem én, hogy hc gamereknek ez probléma, de szvsz nem hc gamerek veszik kizárólag a konzolokat. Amikor a wii bejött, az sem tudott csilivili effektekkel piacot szerezni.
A PC-vel való összehasonlítást meg ugorjuk, mert sokaknak nem alternatíva részben elrendezés, részben használat tekintetében. Tisztában vagyok vele, hogy bárki építhet akár windows-zal is, de ez a kisebbik része a halmaznak, akár a hc gamerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- Gembird FTP CAT5e CCA 60m (30+30), szürke (FPC-5004E-L/100) kábel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 (M4) 24GB / 1TB 37 ciklus + Magic Mouse
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / Akku: 88%
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest