Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Én egy kicsit máshogy látom:
Meglévő PC esetében a júzer -- ha elégedett a felhozatallal -- hagyja a francba a fejlesztéseket, mert a gépe még azért elég sok dologra megfelel, és vesz egy boxot. Ehhez persze kell a megfelelő felhozatal.
Új játékos esetében lutri, hogy mi alapján választ bármit. Sokszor az az érzésem, hogy csak a reklámok hatnak.
Konzolos játékosok nagy eséllyel nem fognak váltani rövid távon, mert benne vannak egy ökoszisztémában. PC mellé egy család esetében lehet jó választás. Nem tudom döntő súlyúnak látni az effektek minőségét, bár lehet h alábecsülöm az emberek igényszintjét.
(#21) Duracellm... a valve úgy portolta a L4D2-t hogy a ogl-es változat gyorsabb lett, mint a dx-es. Ezeket az eredményeket felhasználva be tudtak azonosítani pár problémás pontot a motorban, és ahogy észrevettem az intel/amd/nvidia is nekifeküdt a drivereknek.
(#23) Nowhereman én úgy emlékszem, hogy a wine és származékai azok, amik a dx9-es szintet tudják hozni.
-
floatr
veterán
Nekem úgy tűnik, hogy nem érdekük exkluzív játékokat támogatni. Egyszerűen kísérletet tesznek arra, hogy bedöntsék a MS által meghatározott PC gamer piacot; hogy ne legyen szüksége egy játszani vágyó embernek egy 1000$-os desktopra, de ne zárjon be egy ps/xbox féle ketrecbe.
Mondjuk én azt soha nem is értettem, hogy pár exkluzív játék alapján képes valaki egy adott platform mellett dönteni. Mindenesetre arra próbáltam kilyukadni, hogy a játékélményt nem a dx11-szerű effektcsomag adja.(#9) alevan egyrészt ennek az az oka, hogy a többi konzol egy elég kétélű támogatási rendszer alapján kap árat. De elvileg azért nyitott a platform, hogy lehessen árverseny. Meglátjuk, egyelőre még el sem kezdődött az egész.
(#13) ysengrin miért, nem arról szól a cikk, hogy megint egy nevesebb játék került portolásra? A fanyalgós cikk a tegnapi volt
-
floatr
veterán
Értem én, hogy hc gamereknek ez probléma, de szvsz nem hc gamerek veszik kizárólag a konzolokat. Amikor a wii bejött, az sem tudott csilivili effektekkel piacot szerezni.
A PC-vel való összehasonlítást meg ugorjuk, mert sokaknak nem alternatíva részben elrendezés, részben használat tekintetében. Tisztában vagyok vele, hogy bárki építhet akár windows-zal is, de ez a kisebbik része a halmaznak, akár a hc gamerek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini pc (I5 8250u - 16Gb ddr4 ram - 128Gb nVme ssd + 500Gb hdd)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest