Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
válasz
orion1025 #75 üzenetére
Ha alaposan megcsiszolod fújás elött minden apró kis hajlatot, rést, majd megfelelően és alaposan zsírtalanítod és szilikonmentesíted, akkor az előkészítéssel már baj nem lehet. Innen már csak egy lépés a megfelelő festék kiválasztása, ami nem fog lepattogni. Mindenképpen 2 komponensű festéket vásárolj, abból is valami márkásat. Lényegében olyat amit az autókra is használnak. Így nem fog megrepedni, vagy idő elött lepattogni a festék és megéri a ráfordított időt.
Persze ez sem örökös, ezzel számolni kell! -
chris-v
senior tag
válasz
orion1025 #73 üzenetére
Kérdésed arra vonatkozik, egy ilyen idős telefon hogy bírja a festést, vagy, hogy miután lefestettem eltelt pár hónap és most milyen?
Igazából bármelyik legyen is a kérdés a válasz egyszerű, mert jól bírja. A kor nem számít festés szempontjából. Mióta le lett felfestve, pedig díszként szolgál, nincs mindennapi használatban. De napi használatra is alkalmas lenne, mert nem gagyi, olcsó dobozos festékkel lett megfújva. -
chris-v
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #70 üzenetére
Gondolkoztam készítéskor még ezen a narancsos színen is
De a fehér jobb választásnak tűnt. -
sz.balazs.95
veterán
válasz
sz.balazs.95 #70 üzenetére
meg még az 5510 az, amivel nagyon jól nézne ki ez a színezés.
-
Earl_Muttley
őstag
Gratu!
Nekem is van 2 szép 7110, hibátlan házzal és mechanikával
Néha használom is őket. Emellett még egy csomó retro és nem olyan retro telefon. Már csak egy 6310(i) kellene...
-
válasz
razorbenke92 #38 üzenetére
Azt elfelejtettem mondani, hogy most épp egy E90-et nyüstölök. Amikor elejtem, és meg sem nézem van e baja, mindig megkérdezik, a haverok:
Nem félsz, hogy összetörik?
Mi a padló?
Aki fogott már e90-et tudja miről beszélek
-
Nagyon szép lett! Jóval szebb mint a gyári kinézete.
Nekem félre van téve tartaléktelónak egy 8110 mátix brutál banán és egy 8910 titánium halhatatlan törhetelen lassan-nyílós, de bátyámnak van több doboz másik Nokia, köztük 7110 is.
Nekem a telefon az Nokia, persze nem a mai lélektelen tapis szupergépek hanem a klasszikus telók. Habár már N97 mini-t használok ez még épp határeset.A két gyönyörűség:
Azért persze egy szép csillogó villogó 8850 még elférne mellettük.
-
PrinczA
őstag
Nekem is van egy 7110 a szekrény alján.
Elő is veszem! -
Garada
őstag
Nosztalgia világ
-
-
törölt tag
Igazi nosztalgia. Nagyon szerettem a 7110 -esemet. Tök jó volt a görgő sms -hez. Csak hamar odalett a teniszezéstől.
-
Lomha 8V
addikt
Jól megcsináltad, fa**a lett!
(#6) kymco: Pontosan ugyanígy vagyok vele, mintha én írtam volna.
-
DonElvis
aktív tag
Szuper lett.
Érdekes, hogy tegnap este mondtam asszonynak, hogy veszek egy 7110-est és megcsinálom tapis kijelzősnek, okostelefonnak.
7110-essel navigálni, az lenne vidám dolog. -
korcsillio
addikt
Nagyon jó lett
Én 6310-re vadászok -
KTomi77
tag
Köszi a cikket. Volt ilyen telefonom nekem is, jól esett egy kis nosztalgia.
-
DRB
senior tag
Egyébként volt ebben némi csavar, csak mert a film az USA-ban játszódik, egy virtuális USA-ban
, de ez mindegy végül is, ott akkoriban a GSM-1900 volt a menő(meg most is gondolom), a 8110 meg GSM-900-as. A Nokiának akkor mintha a 8148-as telója lett volna 1900-as, de lehet hogy ez 1800-as volt, nem emlékszem, ez majdnem úgy néz ki mint a 8110. Persze ettől még nem a 8148-as Nokia volt a filmben, hanem tényleg a 8110, bár a csúszkáját némileg átalakították, eredetileg nem volt rugós.
-
solaris17
aktív tag
ja nem
Ez milyen nokia?
-
solaris17
aktív tag
Amúgy ilyen voln neo-nak is , nem?
-
shteer
titán
ilyenem volt nekem is
fehérként még nagyobbnak hat, nem áll olyan jól neki mint a karcsú 6210-nek
-
solaris17
aktív tag
Mekkora forma ez a bacsis !
Nézem a cuccait.
-
chris-v
senior tag
Ha valakit érdekel esetleg ennek a cikknek a hosszabb verziója, az írja be a címet a gugliba
-
-
chris-v
senior tag
Így már értem
-
VIC20
őstag
Hmm... Nem inkább back to bacsis?
-
petipetya
nagyúr
Szép munka.
-
solaris17
aktív tag
Én egy huawei 8200-at szórógitteztem, majd fújtam matt katonazöldre
Azóta falhoz vágtam persze
-
solaris17
aktív tag
Nagyon komoly !
Ja- led csere! Emlékszem, menőnek számított ha narancssárga vagy kék volt a háttérvilágítás, anno énis cseréltem magamnak ledsort egy sonyericsson-ban ( nem volt nehéz, össz 4 led volt benne )
-
chris-v
senior tag
válasz
marositech #36 üzenetére
Vitrinem nincs, de lényegében az asztal sarkán áll és dísz funkciót lát el.
(#37) rover45: Direkt azért kerestem szépet, hogy lefújjam!
A led csere is felmerült, de úgy döntöttem kihagyom, ennek a legfőbb oka hogy régen sem tetszett. -
Nekem volt egy 2110-es telóm annó. Ahhoz is volt dokkoló, sőt autós tartó is
A dokkolóban ugyan úgy lehetett tölteni plusz akkut, adtak hozzá egy dupla vastag és dupla nehéz kétszeres kapacitású akkut is, az is belement.
Sőt, a dokkolón volt egy kisütésgomb, hogy a jó öreg Nikkeles akkukat ne tegye tönkre a rátöltés.
-
rover45
őstag
Képes voltál egy ilyen szép állapotút lefújni?
Kijelzőben a ledeket tessék fehérre cserélni hozzá -
marositech
senior tag
B@zdmeg nagyon durva lett! Vitrinbe való!
Felajánlom az első 3210-es telóm!Meg van a...hányas Nokia az...
Megvan! 6610. -
Ügyes! És amúgy maga a telóknak is respect. Bár 7110-em nem volt, de 32, 51, 31 pipa
1611 meg van is
-
Tim82
félisten
-
Fancy-boy
addikt
Szép munka! Egész jól néz ki fehérben!
Nokia 6210-est nem olyan nehéz találni szép állapotban, kopás-mentesen. Persze nem itthon.
Ami érdekesség, hogy nem a Nokia 8110 volt a Matrixban.
Egy Nokia 8148 volt 8110 külsővel. -
BigManus
addikt
Nagyon szuper lett!
-
Zirowe
nagyúr
Ha már szóba került, az eredeti "mátrixfónnak" (vagy banánnokia, ahogy a haverjaim becézték) nem volt aktív flipje, mint ahogy a filmben mutatják.
-
Simi87
senior tag
az ötlet jó, de a telefont nagyon sajnálom. nekem is van egy gyári állapotú, és a flipflop fényezés mindent visz.
de hát ízlések, és pofonok. -
chris-v
senior tag
válasz
muchacoado #25 üzenetére
2 komponensű festék és kész.
Lakk akkor kell csak ha metálra akarod fújni. De lakból is van több fajta, van ami puhább és nem pattog le. -
Malachi
addikt
válasz
muchacoado #25 üzenetére
nekem az a tapasztalatom, hogy a lakk lepattog.
volt egy metálnarancsra fújt hátlapú 3Gs-em, merev volt teljesen a műanyag hátlap és tört, plusz lepattogott róla a lakk a csatlakozóknál.
-
muchacoado
aktív tag
Akinek nincs szórópisztolya milyen fújós festékkel érdemes dolgozni ami tartós is? Esetleg alapozás és lakkozás jácchat?
-
myatarix
csendes tag
Le a kalappal
A napszemüveges kép nagyon tuti
Milyen jó lenne ilyen szép fehérben viszontlátni a SNES -t, szegény már megsárgult rendesen
-
NoMagix
addikt
Köszönöm a rossz emlékek felszakítását!
Nagyon de nagyon tetszett ez a telefon és anno még 100ezret is fizettem érte, én barom!
Nagy gyötrelmek után, 1 hónap elteltével visszavetettem az eladóval, igaz buktam rajta elég sokat!
Jó volt olvasni, köszönöm! -
6210. De jó is volt az a telefon. Volt is egy csak szétvertem. De msot van egy 6310i ami tökéletesen működik.
-
chris-v
senior tag
Köszönöm az elismeréseket és a tippeket, na meg a felajánlásokat!
Lehet majd élek is 1-2 lehetőséggel, majd privátban érdeklődök.Ha valakinek van nem túl leharcolt 6210-ese vagy 3210-ese az érdekelne.
-
DeFranco
nagyúr
Köszi a cikket, nagyon érdekes. A végeredmény fotókat viszont én lecserélném, a galériában sokkal szebbek vannak. A cikket olvasva a végén kicsit csalódott is lettem, hogy nem lett olyan szép, mint vártam, de a galériában már teljesen mást mutat, ott kijön a dolog szépsége.
@BloodRay: omg... T28... instant orgazmus az a telefon, szerintem a mobil formatervezés csúcsa.
@jézusom: persze még mit nem
10"-ra is totálisan felesleges, nem hogy erre
-
jézusom
addikt
Fúú egy 7710-est megnéznék FullHD kijelzővel
-
Kakaduku
senior tag
Rengeteg retro telefonom van otthon. Ha gondolod és szeretnéd folytatni, akkor szívesen odaadom neked a csodákat. Esetleg, ha jársz Pesten akkor bármikor megoldható, ha nem, akkor április végén egy hétvégére Pécsen leszek.
-
Petyyyyy
addikt
Remek lett ez az átalakítás. Mindig öröm igényes munkáról olvasni. A drive-os képek pedig egész profik lettek.
-
xmaas
őstag
A regi szep idok, megvolt mind a 3 telefon ami a kepeken szerepel szerettem is oket csak azt nem ertem minek kolteni egy fillert is ilyen elavult papirnehezekek re
-
DRB
senior tag
Határozottan jó lett, bár én színnek inkább egy barbi(agresszív) rózsaszínt választottam volna, szerintem az „nagyobbat ütött” volna.
Egyébként valahol van nekem egy NOKIA 2110i gyári hófehér retro telefonom, ha ilyen ambícióid vannak és egyszer Pesten jársz, vagy én Pécs környékén, akkor neked adom. -
BloodRay
veterán
Kössz, jól esett egy kis nosztalgia.
Egy Ericsson T28 meg azóta is tervben van. -
kymco
veterán
Ez az a telefon, amiért évekig csorgott a nyálam, de végül soha sem volt nekem. Nincs talán még egy telefon, amit ennyire szerettem volna...
Jó látni újra... -
feco72
Modder
Jó lett
. Én is csinálgatok ilyesmit. Kopott gombokra van valami ötleted esetleg?
-
Malachi
addikt
első saját telefonom volt, remek készülék. az eredeti "színjátszós" fényezése is tökéletes. ez a fehér meg...
de ügyes munka volt, az tény.
-
Magnum_
nagyúr
egyik kedvenc típusom! szép munka, gratulálok!
-
SUPREME7
őstag
A fotózás szerintem jobban sikerült
Amúgy tényleg baró lett bár nem azén stílusom már maga a telefon se, de a 3210 az bitang jól néz ki az első képen, és a formaterv is még mindig bejövős, lehet, hogy inkább azt kellett volna felhajtanod
De grat, hogy magad csináltad.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- AKCIÓ! Xiaomi G34WQi 34 UWQHD 180Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest