- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Egyébként volt ebben némi csavar, csak mert a film az USA-ban játszódik, egy virtuális USA-ban
, de ez mindegy végül is, ott akkoriban a GSM-1900 volt a menő(meg most is gondolom), a 8110 meg GSM-900-as. A Nokiának akkor mintha a 8148-as telója lett volna 1900-as, de lehet hogy ez 1800-as volt, nem emlékszem, ez majdnem úgy néz ki mint a 8110. Persze ettől még nem a 8148-as Nokia volt a filmben, hanem tényleg a 8110, bár a csúszkáját némileg átalakították, eredetileg nem volt rugós.
-
DRB
senior tag
Határozottan jó lett, bár én színnek inkább egy barbi(agresszív) rózsaszínt választottam volna, szerintem az „nagyobbat ütött” volna.
Egyébként valahol van nekem egy NOKIA 2110i gyári hófehér retro telefonom, ha ilyen ambícióid vannak és egyszer Pesten jársz, vagy én Pécs környékén, akkor neked adom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- HIBÁTLANiPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest