- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Egyébként volt ebben némi csavar, csak mert a film az USA-ban játszódik, egy virtuális USA-ban
, de ez mindegy végül is, ott akkoriban a GSM-1900 volt a menő(meg most is gondolom), a 8110 meg GSM-900-as. A Nokiának akkor mintha a 8148-as telója lett volna 1900-as, de lehet hogy ez 1800-as volt, nem emlékszem, ez majdnem úgy néz ki mint a 8110. Persze ettől még nem a 8148-as Nokia volt a filmben, hanem tényleg a 8110, bár a csúszkáját némileg átalakították, eredetileg nem volt rugós.
-
DRB
senior tag
Határozottan jó lett, bár én színnek inkább egy barbi(agresszív) rózsaszínt választottam volna, szerintem az „nagyobbat ütött” volna.
Egyébként valahol van nekem egy NOKIA 2110i gyári hófehér retro telefonom, ha ilyen ambícióid vannak és egyszer Pesten jársz, vagy én Pécs környékén, akkor neked adom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest