Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Frissítve Veletech-re készen - AZEV mod - Egy alufelni újjászületése - casecon modding autós témában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agrox
tag
szia! énis próbáltam a hellocarbide-os megoldást de lemondtam róla, a lejárt tanusítvány miatt, majd egyszer valahol ovlastam, h az régebbi 5800-ákon működik csak. utána rátaláltam a HelloOx nevű programra, és könnyedén lépésről lépésre sikerült megcsinálnom.
Az X-plorera rátérve pedig, sztem azért nem látod azokat a mappákat, mert rejtettek, be kell állítani h ne legyenek azokMenu->Tools->Configuration és ott nemtom ezekhez a mappákhoz pontosan melyikeket kell kipipálni, de én a hidden files-t, rom drives- ram drives, system files/folderst pipáltam ki (más alkalmazásoknál kellettek). remélem segíthettem
a helloox megtalálható a nokiaprogramok.hu-n -
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát jah. Én ki is kapcsoltam a hivatkozásokat, meg feldobtam töltőre..
Lényegében 2 nap alatt több mint a felét leszívta az aksinak, na ne már...Amúgy hivatkozások nélkül jó a zenelejátszóval a távirányító is, szal így marad a sima lejátszó, nekem tökéletes.
Viszont még egy furcsaság, így viszont, amíg nem nyomok rá a köv szám gombra, meg a visszára, addig inaktívnak mutatja a gombokat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
- = Zk = -
félisten
de jó 5800-ra. csak nem tudom, hogy melyik kell "nekünk"....a 9.1 oder a 9.2....
a merülés meg brutális.
nálam a telón H-Pig 2X45percnyi zene megy. éjszakára kikapcsolom, de melóban erősen netezek, vagy megy a GPS. és így kibír majd 3-4 napot. telefonálni nem telefonálok róla olyan sűrűn. van céges helyette. pont miután megvettem ezt...
Duracel!
gyárilag független?... -
hackeeeee
Jómunkásember
Én szombat kora du. húztam le a töltőről, ma már csipogott, hogy merül... Témahatásokat kikapcsoltam, widget-eket hagyom, kíváncsiságból...
Nah akkor mondom úgy, hogy akkor a névjegysávot használom, úgy, hogy le van rakva 4 program ikon alulra, plusz ugye fut a zenelejátszó...
-
Kleroo
veterán
Hát nem vagyunk egyformák.
Ha már telón nézek filmet(ami nem jellemző,max pár sorozatot évente 3szor )
akkor optimalizálom rá a hangot,és a képet egyaránt.Inkább kapta volna meg az N79-n85 kameráját.
Na az inkább a fájó pont.(bár zenefonnál nem ez a hangsúly,de akkor már inkább ezt rónám fel)
-
Napfénysüti
nagyúr
Nem vitatom hogy készenlétben lenyomja a WM-eseket. Az enyémben 800 Mhz-es Samu proci van tölthetem is kb 2 naponta.
Viszont nem kell konvertálni és elég jó programokat lehet futtatni rajta. Azért nem bántam meg hogy ez lett, pedig szerettem a Symbiant is csak ki akartam próbálni egy más rendszert is. Más világ a kettő de azért vannak hasonlóságok. Nem is olyan nehéz átállni egyikről a másikra.
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Csoda, hogy a bill zár dolgot nem tették bele.
Amúgy, először nem tudtam, hogy hogy kell ezzel bánni, mert legelső hívásnál a szoft frissítése után, elhúztam az újjam, aztán beadta a bejövő hívást, nem vette fel, mondom most mivan?! Aztán köv hívásnál elhúztam az újjam megint, akkor már felvette, mondom áháááá, szóval így működik.
Nem fotóztam vele, elvileg kéne változnia? Zenelejátszó amúgy mintha picivel de, hangosabb lenne, bár ez lehet hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Béreljen minikotró gépet már 24 órától, akár hosszabb időre is
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 645 G3 - AMD A10-8730B I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest