Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Napfénysüti #223 üzenetére
Nekem 311-es AKG-m van, azzal nem szól rosszul...
A SE gyári agybadugósai nagyon jók sztem..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Napfénysüti #215 üzenetére
Ott a fülhallgató, amivel nagyot dobbantottak, legalábbis sztem. Én csodálkoztam, amikor meghallottam, hogy az 5800 gyári fülese ilyen gyér...
-
FRENK1988
veterán
válasz
SE W szériám nem volt
-
ALI_G
veterán
válasz
Elég gyors.
hackeeeee: én néha néznék, de olyankor nincs kedvem konvertálni, főleg, hogy utolsó percben jut eszembe
-
ALI_G
veterán
válasz
Napfénysüti #205 üzenetére
Volt PDA-m, WM-mel. Nem volt rossz egyáltalán, sok jó program meg van rá írva, több mint symbian-ra. De eladtam, hogy vehessek 5800-t. Divx fájó pont, de tényleg van rá lejátszó, sokáig jól is működött, nem tudom mit tettem, hogy mostanában nem játsza le a fájlokat, csak kifagy.
#202?
-
Kleroo
veterán
válasz
Napfénysüti #206 üzenetére
E51=minőség komolyabbaknak
5800=multimédia "komolytalanoknak"Én mindtkettővel megbarátkoznék,de 5800 nagyob képernyő miatt GPS-ként is jó kocsiba(és kb annyiba kerül mint egy jobb GPS
)
Valamint netbookot se nagyon kell vennem,mert ekkora kijelzőn sztem már bevállalható a net(unaloműzés+email céljából)
Erre a 2 dologra alkalmatlan az e51(de úgy össze van rakva,hogy utódaink,meg fogják találni egy ásatáson épen)
-
FRENK1988
veterán
válasz
Napfénysüti #206 üzenetére
Hát szerintem jó mind2 de azért mondj még egy ilyen jó ZENEI telefont mint az 5800
Az E51 egyértelmű -
FRENK1988
veterán
válasz
Napfénysüti #187 üzenetére
E51 vegy Omnia II ne legyen már egy szint kérlek.
Amúgy arra gondoltam, hogy szolgáltatások és programok tekintetében (nem sokkal) de szerintem jobb a Symbian (igaz idősebb is mint a WM)
(#192) ALI_G: Linkeld csak -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Napfénysüti #189 üzenetére
Lehet...
Hát nem tom, nekem ez, ha nem hallgatok folyamatosan zenét, akkor 1 hetet, vagy másfelet kibír simán, ha nem folyamat telefonálok. Most widgetekkel kíváncsi leszek, hogy mennyivel fogja jobban kajálni az aksit.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Napfénysüti #187 üzenetére
Valahol írták, hogy elvileg ebbe is 600-as van, mint a többibe, csak vissza van fogva, franc se érti miért...
Lehet akkor jó fogásnak tűnt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztrofotózás
- Építő/felújító topik
- Google Pixel topik
- Tesla topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- MiniDSP UMIK-1 kalibrált mikrofon
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 256GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest