- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
Laraxior #9476 üzenetére
Tudom, én, pontosan azt írtam én is.
A ritka holmikat el lehet adni drágábban azoknak akik, vágynak birtokolni azt, de a ritkaság miatt nem tehetik meg bármikor, ergó a termék nem mindig hozzáférhető.
Ismerem mi ez, mert nekem is van világháború előtti komoly veterán mocim, amiért már ajánlottak 16000EUR-t is, de nem adom el, mert örökség a nagypapámtól. Ha 300-ért vettem volna valakitől egy fészerből, már vinné is a trailer Ausztriába
De én biztos nem adnék érte 16000 eurót.
De ettől függetlenül őrület ami megy, emberek felhipeolnak felideológizálnak semmit érő dolgokat, és aranyáron valós javakért eladják a sok ökörnek. Például egy kocsi miért ér 2*annyit, ha egy átlag celeb volt a tulaja. Ismerősöm él ebből, megveszi a kocsikat a celebektől, aztán neten hirdeti, hogy XY kocsija volt, és van barom, aki ezért ad érte többetP45 lapok is vannak fennt aprón 5-15k-ig.
És az idézett Asus lap, sem dobozos, sem hiánytalan, azért nem ér a szememben sokat.
A 65-ös Astont is csak akkor lehet eladni jó áron, ha full hibátlan, követhető, nem összelomizott cucc.
Akkor ér x usd-t, de ha hiányos, nem hibátlan, akkor hiába ritka, mélyen ár alatt megy csak el.
Azzal meg hogy azt mondja a tag, hogy házhoz viszi, csak ő jár jól. Eleve személyes átadásnál, mindenki rohan, max egy oké, indul a lap, kezdődik a windows telepítés-ig jutnak el a felek, viszont ha gond van, mert nem jó a hangkari, vagy megsült egy villámtól az integrál lan, vagy nem működik 1-2 memória foglalat, az már nem jön ki. És ezek nem képzelgések, a leírtakkal mind találkoztam már. És onnantól az eladó védve, van, mert bocsi, odavittem, ki is próbáltad, tesztelted is, biztos te csináltál baromságot.Nálam egy rendes alaplap tesztelés minimum 5-6 óra, amiből 4-5 óra stabiltás teszt, a többi pedig az összes foglalat, csatlakozó tesztelése.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Ha többet szeretnénk kihozni régi LGA775-ös alaplapunkból és nem akarunk sokat költeni, tegyünk bele LGA771-es, négymagos Xeon CPU-t!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest