Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Natív ARM Android appok futtatása emulátoron
Új hozzászólás Aktív témák
-
schneiderpc
csendes tag
Az a Commodore táska nem semmi...
Gratulálok a kiállításhoz és a gépekhez is! Nálam még a 8 bit és az 1980-as évek eleje az igazi retro, de egyre jobban tetszenek a régi PC-k is! -
Crafter32
őstag
Olyan szívesen játszanék egy C64 el ismét, mégha pár percre is.
-
volgabi
csendes tag
Gratulálok a gépekhez,na meg nektek is
-
kovy79
őstag
Sajna én sem tudtam elmenni, de majd jövőre! Minél hamarabb találd ki az időpontot és majd értesíts!
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
-
frescho
addikt
jövőre lesz nagy valószínűséggel Spectrum, Enterprise, TVC és Primo is. Sajnos 8-10 gépnél többet kiállítani egy hasonló megmérettetésre monitorral együtt elég nehéz. A video monitorok ára és gyakorisága a CGA-t közelíti és a szállítás is problémás. Ráadásul egy ZX-81 nem is biztos, hogy túlélne egy ilyen nyúzást épp billentyűzet fóliával. A ritkább darabok kiállytása pedig 1-2 fanatikust leszámítva senkit sem hatna meg. A HT is kb. 4-8 embert fogott meg a 120-ból.
https://frescho.hu
-
MaXimiliam
tag
Először is le a kalappal, hogy ennyi munkát belefektettél
Kár hogy utólag tudtam meg , bár időm úgysem lett volna most elmenni, viszont a képek így is beindítottak valamit... felmegyek a padlásra
Mindenesetre a következőre nagyon szívesen mennék, és magammal húzom a haverokat is„A világnak nem nagy tudásra, hanem inkább jó emberekre van szüksége!”
-
Grat
(Ésafracbahogymegintnemtudtammenni :S )Mutogatni való hater díszpinty
-
JasL
senior tag
Nekem nagyon hiányzott a Spectrum és ZX80 kiállítása, mondhatni 30 éve várom, hogy láthassak egyet élőben! Még működőképtelent se láttam soha
-
7Heads Drago
veterán
Gratula!
A mostani játékok engem nem tudnak már lekötni. Hol van már a Doom egyszerűsége és gyorsasága....[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
xuldar
addikt
Rettentően sajnálom, hogy nem tudtam elmenni, de egyrészt elég későn került ki a hírek közé (4 nappal a kiállítás előtt), másrészt nem is volt jó az időpont. Innen, az ország keleti végéből nem olyan könnyű megszervezni egy utat a Balatonhoz.
Remélem, lesz még alkalom, hogy időutazást tegyek. Már néhány kép láttán is óriási nosztalgia fogott el, élőben még jobb lehetett megnézni az egészet.
Bacsis, gratulálok, hogy összehoztad, várom a folytatást!
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Lendoroov #35 üzenetére
Sajna nem véletlen nem találtad ezeket a játékokat, tényleg csak elvétve volt fent talán egy-egy gépen a Dune 2, meg a Settlers 2, illetve a Panzer General... A többi amit írtál, nekem meg sincs
A másik meg, hogy azért nem raktam fel stratégiai játékokat, mert úgy gondolom, hogy az érdeklődők igen tetemes része úgy sem fog leülni egy géphez, és azon órákat eltölteni egy játékkal. Többnyire a pörggős, gyors játékmenetű játékok azok, amiket szívesen kipróbálnak az emberek, amikkel nem kell órákat rákészülni, hogy történjen valami
De jövőre akkor ilyen téren is igyekszek bővíteni -
Lendoroov
csendes tag
A barátnőmmel ott voltunk, remek volt a hangulat. Szinte minden gépet ki tudtunk próbálni, az egyiken még egy jó Settlers 3 is volt, amihez igencsak megjött a kedvem.
Pont akkor voltunk ott, amikor kétszer is elment az áram, nem hittem volna hogy minden gép újra el fog indulni, de aztán mégis.
Külön öröm, hogy elfelejtettünk képeket készíteni, de a fenti összeállításba van olyan, amibe mi is szerepelünk.
Egy kicsit hiányoltam a stratégia játékokat(Dune 2, Settlers 2, Command and Conquer, KKND, Panzer General, Warcraft)(vagy csak én nem találtam ), ezekkel szívesen játszottam volna egy kicsit.A következő alkalomra is szívesen mennénk és ha kellene valami segítség a gépek pakolásában, összerakásában, szólj nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
JasL
senior tag
Ott voltunk, király volt! Az egyik fotón a sötétkék pulcsiban pont én nyomatom a ős-VR-t
-
Rodi 4.80
senior tag
Köszönjük!
-
ceia
őstag
Minden elismerésem a lelkesedésért és a hatalmas munkáért! Ez a narancs kijelző az IBM gépben nagyon hangulatos a Blues Brothers játékkal!
[ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
viralmind
aktív tag
Jo , hogy vannak meg ilyen emberek akik a mai fiataloknak megoriznek egy szeletet az IT korabbi idoszakabol is. Nagy respect!
-
enterlaci
senior tag
Hello itt is!
hálás köszönet a hétvégi kiállításért és azért is külön, hogy előtte pár héttel pm üzenetben invitáltál az eseményre.
Vasárnap délelőtt voltunk, jól éreztük magunkat, nagyon kellemes emlékek jöttek elő a hardverek nézegetése közben.
Imádtuk az Indy500-at 4,77Mhz-en
..az NFS több részét is, a 4x4-et a Duke Nukemet LAN-ban, Quake 1-2-t és az Nvidia 3D-t is!!
szerk: jövőre is megyek, csak szólj kérlek előtte!
[ Szerkesztve ]
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
-
zsolti1debre
tag
Gratula!
Remelem,h a legkozelebbi kiallitast Hajdu-Bihar megyeben csinalod majd!!!
-
Chabee
tag
Hali Bacsis Mester!
Ez a kiállítás nagyon remek volt, köszönöm az élményt és a lehetőséget!
Szürreális volt, hogy az Indy 500 akadozva futott a 4,77MHz-en!
Jó volt látni és kipróbálni a régi nagy játékokat a saját korabeli közegükben.
Talán időben nem sok az a 20-30 év amire visszanyúlnak a hardverek, szoftverek, de megdöbbentő a fejlődés. Pláne így hogy elsétálunk két sornyi asztal mellett és repülünk az időben.És végül egy életkép, ami bemutatja, hogy mennyire jó Apa és házigazda volt a mi Bacsisunk:
Jah és remélem a dobozokban találtál valami értelmeset, érdekeset?!
[ Szerkesztve ]
Igazat mondani könnyű, csak elhitetni nehéz!
-
Ygg
senior tag
Nem semmi, király vagy .
-
sting2
addikt
Köszönjük a sok, sok munkát és a beszámolót!
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
pomorski
őstag
Köszi a részletese beszámolót a rengeteg fotóval! Jó, hogy ilyen sok fényképet feldobtál! Gratula ismét
a gyűjteményedhez/gyűjteményetekhez! -
nagyúr
Hatalmas respect, nagy királyok vagytok - főleg a főszervező úr
Hová kell feliratkozni, hogy a jövő éviről ne maradjak le?
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
VIC20
őstag
Nagyon nagy munka volt, elismerésem!
(És nem is tudtam, hogy PC-re is megjelent a Nebulus. Ma is tanultam valamit!)
-
Z_A_P
addikt
OK
-
Sanyi2007
aktív tag
Minden elismerésem!
-
bacsis
Közösségépítő
Jövőre szeretném megoldani a szállást is helyben, van a falunak vendég háza, azokat szeretném majd kicsaklizni és jutányos áron szerintem majd igénybe lehet venni
chris0000! Az egyik gázplazma gép gyártójáról lehet tudni, az egy Compaq Portable III-as gép, neten is elgé sok infó van róla, a másik kb beazonosíthatatlan, ráadásul igazi home made gyártás, full desktop gép cuccaiból lapátolták össze[ Szerkesztve ]
-
Frawly
veterán
Nem lehet semmi ezt a sok gépet tárolni.
Annak a mikrohullámú sütős alakú, narancssárga kijelzős gépnek mi a neve, márkája?
-
chris0000
őstag
hi.
nagyszerű lehetett ez a kis összejövetel...
üdv. -
nimfas
addikt
HT1080Z bakker.... még a kulturházban nyomtuk itt Siófokon.
Nekem a C64 kimaradt, Enterprise 128-on kezdtem.... aztán jöttek a "Pc"-k, anyám könyvelős 286-osa, majd felfelé... 486, P1... stb... nemrég cseréltem le a C2D rendszert i5-re. De ez már nem ugyanaz
Jó volt látni a régi gépeket, még ha csak képen is -
félisten
Le a kalappal Bacsis és segítői előtt!
És HT1080Z forevör!
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
tibaimp
nagyúr
Az a Gravis Ultrasound hangkártya atom, nekem volt olyan annó, még külön ramokat is tettem bele, mint ahogy a képen is látni...
De szép idők voltak.Nagy gratula a kiállításhoz. Jövőre valahogy eljutok.
Van ott valami hotel, ahol ott lehet aludni?A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
forandor
tag
Kösz a beszámolót! Szívesen ott lettem volna!
A videók nem mennek.
-
winhate
őstag
Ez nem semmi!
Le a kalappal elötted!Főleg hogy még Amiga és C64 is volt !
http://pouet.net/prod.php?which=5633
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest