Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheus
tag
Szép írás, hasonló cípő... Hasonló érzések
Szintén nemrég lettem 25
Viszont ellentétben veled, én nemrég váltam egyedülállóvá 2és fél év után
Soha nem gondoltam, h vége lehet, csak aznap reggel amikor megtörtént, bár néha még most sem hiszem el és fel kell hívnom mert hiányzik a hangja...
Azóta vissza édesanyámhoz, most akarunk mi is családiházat venni (ma megyünk megnézni 2)
Gyermekkoromat én is hasonló körülmények között éltem, hónapokat töltöttem nagyszülőknél falun akkor útáltam, most rettenetessen hiányzik
nem csak a tennivaló, hanem a felhőtlen gyermekkor is, utólag tudja csak igazán értékelni az ember...
Amióta szétmentünk asszonnyal fél ember vagyok, próbálom megtalálni magam, próbálom a szépet látni az életben, viszont ez nem mindig sikerül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy ruhás topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem csak a tennivaló, hanem a felhőtlen gyermekkor is, utólag tudja csak igazán értékelni az ember...