Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- kreténtehén: Első lengyel túra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morpheus
tag
Szép írás, hasonló cípő... Hasonló érzések
Szintén nemrég lettem 25
Viszont ellentétben veled, én nemrég váltam egyedülállóvá 2és fél év után
Soha nem gondoltam, h vége lehet, csak aznap reggel amikor megtörtént, bár néha még most sem hiszem el és fel kell hívnom mert hiányzik a hangja...
Azóta vissza édesanyámhoz, most akarunk mi is családiházat venni (ma megyünk megnézni 2)
Gyermekkoromat én is hasonló körülmények között éltem, hónapokat töltöttem nagyszülőknél falun akkor útáltam, most rettenetessen hiányzik
nem csak a tennivaló, hanem a felhőtlen gyermekkor is, utólag tudja csak igazán értékelni az ember...
Amióta szétmentünk asszonnyal fél ember vagyok, próbálom megtalálni magam, próbálom a szépet látni az életben, viszont ez nem mindig sikerül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- KERESEK Ipad Pro 12.9 4-5th Gen tabletet DE csak is IpadOS 18-al
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- iPhone 15 pro max 256gb Olvasd
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nem csak a tennivaló, hanem a felhőtlen gyermekkor is, utólag tudja csak igazán értékelni az ember...