Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
akom
őstag
Azt tudni kell, hogy az izzadás az egy természetes folyamat.
Ha valaki nagyon izzad, vagy nagyon büdös az már jele lehet valamilyen problémának.
Ez alól természetes kivétel az amikor 40 fokban rohanunk a buszhoz. Ott már az lenne a probléma ha valaki nem izzadna.A mai orvoslás egyik bevált módszere az hogy a tünetet kezeljük és nem a kiváltó okot, ez a dezodorok lényege is.
El kell felejteni az izzadásgátló komponenst tartalmazó dezodorokat. Verejtékezni kell!
Inkább azokat keressük amik antibakteriális hatóanyaguknak és illatanyag-tartalmuknak köszönhetően csökkentik a kellemetlen testszagot. Ha szükséges akkor több alkalommal mossuk meg a hónaljunkat, töröljük szárazra.Sajnos a családban már volt hónalj és mellrák is, így eléggé körbejártam a dolgot.
Nem nagyon voltam sosem oda ezekért a bio cuccokért, de nekem legjobban ez jött be:
Persze nem olyan "eredményes" mint az alumíniumsós termékek, de mégis semlegesíti a testszagot, és enyhíti a verejtékezés mértékét.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Gondolom ebben a melegben nem én vagyok az egyedüli aki nagyon sokat tud izzadni, ezidáig egyszerű Fa golyós dezodorral...
- BIOS frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest