- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Na ezt még csak most olvastam (vizsgák miatt nem volt időm eddig):
És zenehűség témában majd akkor leszek hajlandó bárkivel is vitába szállni, ha bárki egy hangvillához hangol egy trombitát, vagy csellót, úgy, hogy behangolja a hangszert, majd utána pengetik csak meg a hangvillát, és ugyanaz a hang szólal meg(súgok ez 440Hz).
Bocs, de ezzel a képességgel nem vagy egyedül itt a topicban, pedig én csak pár éve tanulok zenélni (elvileg az abszolút halláshoz kellene a gyerekkori zenetanulás). Viszont az abszolút hallás önmagában nem jelent semmit. Még csak komoly zenei képességeket sem feltétlenül!
Hanghűség észleléshez fűződő viszonyáról meg annyit, hogy nem egy jó zenészt ismerek, aki otthon minihifin hallgat zenét.És tényleg jó zenészről beszélek, nem afféle kutyaütőről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nintendo Switch
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest