Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Biztos, hogy még valamit ki lehetne csiholni ebből a kártyából, de szerintem már nem sokat. Ha, az nézem, hogy ha egy Intel procit kellett volna vennem, mint amit te is írtál, eléggé a zsebembe kellett volna nyúlni. Teljesítménybe meg nem hinném, hogy fergeteges többletet kaptam volna amennyivel többe került volna. Egyébként itt a PH! volt egy teszt, hogy egy X2 3GHz-en, egy 8800GT 512MB-os karit, mondhatni kihajt. Egyébként ez egy Zotac AMP kari. Itt vettem a PH! egy 20ért.
-
Gyuri27
félisten
Objektivitás? lol
Itt három proci lett bemutatva ha jól értem. Ami irány mutatás annak aki rendelkezik, amd konfiggal, tervezi ilyen vételét vagy fejleszteni szeretne.
Tehát innen abszolult nem hiányzott egy darab intel sem. Sőt az sem hiányzik, hogy kinek az intel konfigja csinál több fps-t mint ezek az amd konfigok.Tom: grat jó olvasmány az biztos (férfi munka)
Azt sajnálom, hogy 3 magos cucc nem volt kéznél, érdekes lett volna.
A jövöre nézve pedig biztató, hogy egyre több dolog használ 2+ magot. Így talán nem a gigahertzek hajhászása lesz a szempont.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest