- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Zozzer888 #1057 üzenetére
Az a baj, hogy ilyen 2,5os onroad mocik beallitasaval mindig szenvedunk haverral. Meg kipuff itt kifuj, ott kop, en ezekkel soha tobbet nem foglalkozom, az fix. 3.5os mocit konnyebb beloni meg jobb a leomlo megoldasa is sztem.
Azert egy savat motorja komolyabb tetel. En annyit tennek, hogy hatlap le, rezo le, hutovorda (hengerfej ) le es korbenez. Ha nem latszik korrodacio, ilyesmi, akkor had menjen. Ha majd itt ott kopi a nyalat vagy nem lehet ertelmesen bekarburalni, akkor mehet tovabb a mokolas. Kezzel atforgatod miutan lattad, hogy nincs benne para es nem akad, akkor nagy baj tan nem lehet.
Persze karbi pucolas ott is ajanlott.Izzitoban meg cserelj akkut, meg vegyel meg egyet, mi sokat szivtunk amiatt, pedig alap dolog.
Én is panelban lakom, de sztem jó illatú ami gőze marad.
pedig nem vok szipus
Nemtom, nekem bejön, hogy büdös a füstje és hangos, mint az állat.
De senki nem kövezi meg a másikat, ha ő a "másik oldalra" esküszik.
Gondolkodtam egy darabig villanyos verdán a többi mellé,de próbáltam és nem fogott meg.Neked most kefés mocival megy? Ha haverodé meg BL, akkor nem csoda, hogy az jobban megy.
Akkut mit használsz, hány cellásat? És mit is takar, hogy nem olyan jó?Miben jobb az övé? Gyorsabb vagy stabilabb?
-
Peaceliker
addikt
válasz
Zozzer888 #1052 üzenetére
De genya, nem lehet linket kozvetlenul megnyitni!?
Amugy nitro rs4 3 rtr ami neked van elvileg.
Az a baj, hogy ha nem volt megfeleloen kezelve a moci es korrodalt, akkor kuka. De majd inditas utan kiderul. Nem akarlak megbantani, de nem akkora ertek az a motor, hogy ne mernek raprobalni az inditasra.
Amugy ha megy, figyeld, hogy elol lendkerek korul nem kop e tul sok cuccot. Ha igen, akkor csapagy csere.
De ahogy irtam feljebb karbi pucolast ne hagyd ki (fektisztitoval szetszedes utan faja lesz ).
Ha van uzid, ami sok eves, lehet erdemes lenne frisset venni …Ha meg ujra elkezdesz vele foglalkozni szerezz be egy homerot, vmi infras nem draga, mondjuk nem is pontos, de megkozelito adatnak jo.
Ha barmi egyeb kerdes van tedd fel, max nem tudunk valaszolni!
-
Peaceliker
addikt
válasz
Zozzer888 #1048 üzenetére
Íme a manuálod. Elkezdtem nyitogatni rs4 manuálokat é ráakadtam a mocidra (nitrostart 15fe). Ilyet em láttam még, 1 tűs karbi.
Zárt el teljesen és 3 fordulatot nyiss, az a gyári beállítás. Ez valszeg túl gazdag lesz, hőmérőzve és próbálgatva kéne zárni, míg jó nem lesz. Hirtelen ajánlott hőt nem látok, akkor sztem érdemes a közkedvelt 120 fok alatt maradni.
(#1050) perge666
Nincs mit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest