Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzer888
addikt
válasz
Peaceliker #1054 üzenetére
Ja, úgy nem engedte
Super Nitro RS4, "pályaautó", találtam is hozzá pdf-et. Indítva már volt, csak befulladt szegénykém, aztán 4 indítás után meghalt az izzító is (lemerült...NiMH-s cucc,az is sokéves), így nem tudtunk játszani a karbival, na meg nem volt hozzá semmi útmutató. (Az évek alatt fene se tudja a sok pakolászás közben hova állítódott micsoda...) Üzemanyagot vettem hozzá (sajnos csak 2,5 literes volt a boltban)Először is azért állt ilyen sokat, mert nem jutott rá időm, szóval ha nagyobb baja van akkor nem tudom mi lesz vele. Vagy aprod/olx, vagy megint meggyőzöm magam, hogy jó lesz az majd egyszer ha lesz rá időm.
Köszi, majd írok ide, remélem legközelebb már azért, hogy beírjam, hogy sikerült újra éleszteni és működik rendesen
1056: Van egy Savage is, az is jóideje áll már...Azt mondod arra bölcsebb nem ráindítani? (Savage 21, premier példány)
-
DigitXT
félisten
válasz
Peaceliker #1054 üzenetére
Tudom, a Savage-ot is csak ki kell tolni, és...
Ami késik, maga esik bele.
(Mostanában nem értem erre rá, de ha lesz vele valami, beírom ide is.)
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tesla topik
- Autós topik
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Filléres telefonok érkeztek a ZTE-től
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 13 Pro max 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest