Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz ratkaics #982 üzenetére
En innen szokok rendelni... Van Europai aruhaz, ahonnan 1 het alatt, vam es afa mentesen jon a cucc.
(#983) Peaceliker válasza tvamos (#981) üzenetére
Ha csak te vezetsz, akkor igazad van!
Ilyen virtyogos vakom nekem is van, de nem sokat er, ha a co-driver atveszi a hatalmat az iranyitas folott. Neki nem szamit, addig megy, amig meg nem all a gep. (Es bevallom, ha unatkozom, az en figyelmem is lankad. )[ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
tvamos
nagyúr
válasz ratkaics #1013 üzenetére
Nem tudom megnezni a kepeket sajnos...
A motor fekez.
Az ESC beallitastol fugg, hogy elindul-e hatra rogton, vagy eloszor csak fekez, es ha masodszor elore tolod a akrt, akkor induljon hatra.Nem mindig.
Főleg akkor nem akar, ha nem vízszintes a talaj.
Ezt sajnos nem ertem..."Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
stifi82
aktív tag
válasz ratkaics #1671 üzenetére
helo
látom adatlapodon győri vagy hol van győrben rc bolt tudsz adni címet héten voltam a török istván utcában de sajnos ott már semmi sincsen.komplett szettet szeretnék venni mert az építkezést nagyon nem vágom a témában van 1 másik é ez?
[link]ja és ebbe 2 aksi kell egyszerre? vagy ez milyen megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
Peaceliker
addikt
válasz ratkaics #1834 üzenetére
Több okból kifolyólag is fáradhat meg.
Túl lett merítve (azt írtad, hogy ügyéltél ne merüljön le, de 3v alá sem érdemes meríteni, de tán még addig sem), túl nagy terhelés kapott és/vagy túlhevült, feltöltve és/vagy túl melegben tároltad, na meg csak úgy is fáradnak, mert öregszenek...vagy nem jó a töltő.
Lipo kényes dolog.
Ezt érdemes lemeríteni 0v ig majd kukázni, ha már nem vesz fel értelmes mennyiségű töltést.amúgy írok privit akku ügyben
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz ratkaics #1840 üzenetére
Sajna a képek már nem elérhetőek.
Az a BL szett nem egy nagy zabás dolog, egy 5000mah 20c akku is kiszolgálja, akkor az nem lehet gond szerintem, hogy túl lett terhelve. Vagy milyen a mostani akku? Lehet egyszerűen csak lejárt az ideje
Nem feltöltve kell tárolni, az fontos.
(#1841) stifi82
Le lehet venni róla, csak rövidre ne lehessen zárni benne semmit. Melegnek ezek elég melegek, ha kevés lenne a fesz, akkor inkább hűvösebb lenne, de inkább csak nem üzemelne. Ha sok a fesz, attól melegedhet.
[ Szerkesztve ]
"Oh my Goa'uld!"
-
Peaceliker
addikt
válasz ratkaics #1847 üzenetére
Igen, nagyobb lesz, a motor KV értéke a fordulat*Volt. 3s el 50% al nagyobb a fordulatszám, mint 2s el.
A szabályzó a motornak az akku feszt küldi be, meg felelő fázisban a 3 ból, és általában 5 vagy 6v ot ad le (azt fixen cellafüggetlen) a benne lévő BEc en keresztül (ez táplálja a vevőt és a kormány szervót is)."Oh my Goa'uld!"
-
Necronom
senior tag
válasz ratkaics #3752 üzenetére
Latatlanban sajna nincs orvoslas ...
Az, hogy melegszik a kabel, az ESC bibi, a rangatas meg motor bibi, amikor pl az egyik fazis nem megy
az akksirol sem irtal, hogy mit tettel bele pontosan, ha keves bele, attol is csinalhatja, bar a kabelek melegedese ezt kizarjaTAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
Necronom
senior tag
válasz ratkaics #3788 üzenetére
Az okes, de ezt csak ugy lehet megtudni, ha pl beleteszel egy masik szabit probara..
es akkor megtudod, hogy mi a bibi
Csak nem igazan ajanlatos, mert ha a motor menetzarlatos pl, akkor ugyanoda juthatsz mint most, hogy viszi magaval a szabit is - igy azt ajanlom vidd el valami hozzaertohoz a kozeledben es eloszor egy masik motorral probaljatok ki....
Ha ugysem javul, akkor szabi hiba (vagy mar mindketto), ha megjavult akkor motorEgyebkent egy rossz contact, egy hibas forrasztas is tud ilyet produkalni, ami a szabi es motor kozott van
TAP - Tatabanyai Automodell Palya
-
Necronom
senior tag
válasz ratkaics #3790 üzenetére
Haaaat...elegge nehezkes azt kimerni nagyon pontos muszer kell hozza
Max szakadast lehet merni....
A menetzarlatos es a jo motor kozott olyan picike kulonbseg a keves menetszam miatt (piszok rovid a drot) hogy ahhoz specko cucc kellNem tudom mibe kell, talan az egy Himoto auto, amirol szo van? Csak a kepek nezve latom, hogy talan az
-
Necronom
senior tag
válasz ratkaics #3792 üzenetére
Igen, talan ez a Himoto valamelyik valtozata a sok kozul
hobbyra jojez jatszani
A Leopard szett aranylag jo hozza, de tudok adni 80/380A szenzoros szabit, vacsi uj, szett volt, nekem csak a motor kellett belole...motorom viszont nincsen sajna
A szabi turbos, ugyhogy valami szenzoros moco kellene hozza, de elmegy azzal a motorral is ami benne van
Kerdes, hogy az jo ezek utan vagy sem
Max 10.5T motort ajanlanek hozzaszivesen segitenek az atnezeseben, de ahhoz el kellene hozzad valamelyik versenyre
[ Szerkesztve ]
-
Necronom
senior tag
válasz ratkaics #3796 üzenetére
Mivel tilos a topikban adok veszek jatszani, igy azt privatban
Annyifele motor van, hogy minden linket nem lehet idetenni
Hobbykingen nezegess 10.5T motorokat
Esetleg az Rcmarton ott Speed Passinbol szokott lenne akcios motor, bar nem a legjobb valasztas, de
masodiknak okesItthon kb 18e egy motor joszerivel - mar ha lenne valahol is, de nem talaltam semmi erdemlegeset, csak popec dragan, vagy epp nincs raktaron, ami olcsobb lenne....szep ez a hazai kinalat
Azt sirnak a modellboltok, hogy mindenki kinabol rendel...tokre jo, hogy egy egyszeru monsterbe/truggyba valo BL szettet sem lehet talani, csak valami idejetmult semmirese jo holmikat, ami felett azert mar eljart az ido
PL a nem szenzoros technika mar eleg odivatu, raadasul az alapveto mukodese is picit gazos a rangatasok miatt - ugy hivjak cogging, ez a technologia hibaja...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest