Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surci1
tag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Igazad van méretét tekintve inkább 1:8 kategória. Most így a minuszokban nem melegedett nagyon, de természetesen érezhető hogy mondjuk 5 perc alatt a 3s akkuval csak langyos a motor, míg ugyanennyi idő alatt 4s akkuval már azért meleg. Nincs lézeres hőmérőm, de lehet nyárra majd beszerzek egyet akcióban, meg veszek egy a motorra felpattinthatós hőtőbordát amin van egy kis venti. Gondolom az se számít sokat, de a semminél több.
Nem szedtem még szét a gépet, ahhoz kell még bátorságot gyűjtenem, de szerintem nincs benne csúszó kuplung. A szabi állításához meg tök vagyok, így nekem nem mond semmit a punch állítás. A videókból úgy láttam hogy az enyémben a spur kerék műanyagból van, de árulnak fém kereket is. Lehet majd azt is kicserélem előbb utóbb, csak még 2 hetes gépet nem akarok szétszerelni.
Most még óvatos duhaj vagyok, de ahogy érzem előbb utóbb biztos törni fog valami és akkor szerelni kell. Puding próbája az evés, lehet 5 dolcsiért bepróbálok egy 17t piniont. A gyári aksija műanyag házba csomagolt, a 4s 4200mah-s ZOP akksi amit én vettem az meg csak zsugorfóliázott.
Nagy rizikót vállalok azzal, hogy ilyen akkut használok autóba, vagy azért a zsugorfólia is véd annyit amennyi szükséges.
Szerinted csináljak hozzá műanyagból kemény tokot, vagy aliról vegyek hozzá? Attól tartok ha egyszer úgy puffan a földre, hiába a bódé könnyen megsérülhet az akku hard case nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Netfone
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Samsung A17 mobiltelefon
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Most még óvatos duhaj vagyok, de ahogy érzem előbb utóbb biztos törni fog valami és akkor szerelni kell. Puding próbája az evés, lehet 5 dolcsiért bepróbálok egy 17t piniont. A gyári aksija műanyag házba csomagolt, a 4s 4200mah-s ZOP akksi amit én vettem az meg csak zsugorfóliázott.