Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
1: De az nem én voltam, miért nekem írtad válaszban?
2: Igen tanultam de látom te nem értetted meg amit mondtam hogy a sensi és a dpi két külön dolog tehát ez így: ''2000dpi 5x gyorsabb mint a 400'' baromság. Leírtam h mit jelent az egyik meg a másik, elolvastad? Ha nekem ne mhiszel nézz/olvass utána.
Mint azt már elmondtam a dpi növelése elvben növeli az egér pontosságát, a gyakorlatban viszont csak egy darabíg, amíg az ember érzékelni tudja.Ezt viszont rohadtul nem lehet álltalánosítani sztem, mindenki másmennyire érzékeli, van aki nem tud külömbséget tenni 400 meg 2000 között, de van aki megérzi a különbséget 1600 és 2000 között is(bár ez utóbbi már télleg durva...) tehát mielőtt félreértenéd: az übernagy dpi már szerintem is cask marketingfogás aminek biztos sokan bedőlnek, de egy bizonyos határíg még nem hülyeség.
3: Az igaz h abban a bizonyos tesztben leszerepelt a lézeres optika, de ez akkor baj csak ha valaki oylan kis sensel jáccik h eléri azta perfect control értéket amit a linkelt tedsztben is mértek.Én kis sensel jáccom(bár közel nem annyira kicsivel mint a srác a q3as videóban) de még nem voltak vele ilyen problémáim, nekem eddíg tökéletesen megy, és nagyon pontos.
Tehát ha valaki nem jáccik annyira kicsi sensel akkor neki talán az egyik legjobb választás lehet a lézeres egér ha eltekintünk a többi tényezőtöl( egér alakja pl.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lexus, Toyota topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen TV-t vegyek?
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GIS új 2 pár
- Lenovo MIIX 520-12IKB, Magyar bill, i5-8250 8Gb ram, 256Gb nvme, számla, garancia 2in1
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG954EUXEN ) 49" 240HZ NEO-QLED DUAL QHD GAMER ! AKCIÓ!!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest