- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
collstock
csendes tag
válasz
balaaazs #19334 üzenetére
Szerintem tegyél rá egy HDD-t. Külső HDD-hez át kell írni a config-ot, a belső rack-kel simán megy. Nekem fájl és torrent szerverként működik, teljesen tökéletes. De hálózaton keresztül ne akarj róla másolni... Ahhoz inkább húzd le a vinyót. Letöltésekhez viszont bőven elég az átviteli sebesség, az egész rendszer fogyasztása pedig nevetséges. A pendrive is jó ötlet lehet, de mire elég manapság pl. 64 GB?
-
collstock
csendes tag
Sziasztok!
Először válaszolva az előttem szólónak: nekem több Pi-m is van, a héten jött meg a Pi3, picivel gyorsabb, mint a pi2, nagy előnye szerintem a beépített wifi és bluetooth.
Viszont, pont a beépített wifivel van problémám. Nem tudom valaki tapasztalt-e már ilyet, nekem teljesen új.
Az SSH-t állandóan eldobálja a Pi3 és resetelésig nem is enged visszalépni. Mindeközben simán fut, és hálózat is van rajta, net is megy, viszont az ssh-t egy idő után mindig eldobja.
A triviális megoldásokat próbáltam, bár a külső adaptert még nem. Valakinek volt már ilyen, vagy ehhez hasonló élménye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Óra topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X, 48GB ram, ROG Crosshair VI, ROG RX5700 azonnal hadra fogható, akár külön is eladó
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 9 5900X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dizájnos Acer Predator AmD Fm2-es Esport-Pc Eladó , Számla-Ready !!
- Ryzen 7 5700X + RTX 3070 + 32GB RAM + NZXT hűtés/ház + Windows 11 Pro
- Ryzen 7 3700X GTX1070 16GB 3600Mhz 1TB 750W B
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest