Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz
wassermann
üzenetére
2 Eurós tétel, ha húzva van lesz netán jól jön..

azbest - Szóval akkor kivitelezhető... Mert kellene HDMI Splitter is külön ha csak nem olyan, hogy video jel megy tovább HDMI-n. Mivel házimozira szánom a hangot passtroughval. Mert ahogy olvasgattam itt nem nagyon szereti licenc nélkül Pi...
sad-Vamp - Ó ez az rlx egy aranybánya thx
Én ilyenekre miért nem bukkanok rá 
Valahogy olyan kétségeim voltak dialogue weboldallal kapcsolatban elég silány felülete van, pluszban még ha rendelést is eltolták. De itt van minden rlx-en Pi-hez bordák, házak, tápok stb...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- DELL Optiplex 3060MT eladó
- HP Pro 400 G9 SFF Új, 2 év helyszíni garancia! I5-13500 + Számla
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Samsung Galaxy A05s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én ilyenekre miért nem bukkanok rá