Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivjoe
tag
válasz
vargalex #6342 üzenetére
Így van, csak zárja és nyitja, de nem mindegy, hogy hogyan (milyen fűtésed van), pl. vannak ilyen PID vezérlős termosztátok, amik elég gyorsan csinálják ezt és egy relé igen gyorsan meghal alattuk, ezek TTL kimenetesek, és szilárdtest relét szoktak rátenni, az bírja a szaggatást és nem is kattog.
Szóval én a helyedben ebay-en vennék egy a fűtéshez megfelelő termosztátot.
-
vzoltan
aktív tag
válasz
vargalex #6342 üzenetére
En ilyet vennek mert ez vezetek nelkuli [link]
Igazabol ez tetszik a legjobban csak nemt udom h rpivel is mukodike e, az elado se tudja kerdeztem, es alapbol arduinohoz arulja: [link]
(Aki ert hozza az mit gondol, ha arduval megy akkor pivel is?)Amugy a kerdeseidre nem tudom a valaszt csak a relek miatt irtam
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Borderlands 4
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ubuntu Linux
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Zotac Mini GAMER PC! i7-10700 / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest