- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
válasz
szasanyi #18594 üzenetére
Hogy a lópikulába ne lehetne már tudni melyik az utód? Az előbb linkeltem be neked a Milhouse dev build topicot, eléggé egyértelmű az első hozzászólásból a dolog:
"A gondom nem az, hogy nem automatikus a DEV Update, hanem az, hogy nem lehet tudni melyik a fent lévő verzió utódja (legfisebb változata) vagy, hogy nem rake fel olyat ami nem jó / nem kell nekem." A mondatod utolsó része kifejezetten szórakoztató.
Szerintem beszélj Milhouseal és kérd meg külön fejlesszen neked egy szasanyi releaset és mielőtt kiadná, beszélje meg veled mi is legyen az adott frissítésben. Komolyra fordítva a szót, a frissítés nem írja felül a személyes beállításaidat, ha csak nem rosszul sikerül a release vagy konkrétan megköveteli a gyári visszaállítást. Azt meg nem te fogod eldönteni mi kerüljön bele és mi nem a frissítésbe. Ott a build log. Ha nem tetszik a frissítés, ne tedd fel.
"Alpha verzió vagy nem az szvsz elvárható lenne, hogy felismerje a kártyán lévő összetevőket és ne ajánljon fel ahhoz nem való frissítéseke."
Pont azért ajánlja fel, hogy tudjál downgradelni. Hogy miért? Hát pont azért mert alpha verzió. Hibák jönnek mennek. Ezek felismeréséhez elengedetlen annak beazonosítása, hogy melyik build generálta a hibát. Nem mindig lehet azonnal rájönni, hopp ebben a frissítésben ilyen meg olyan hiba van. 20-30 kiadással később derül ki, downgradel visszalehet fejteni, mikor és hogyan keletkezett a bug.
Ahogy már mondtam, ha bekapcsolod az értesítést, mindig a legfrissebbet fogja felrakni. Teszem hozzá, bármilyen műszaki területre tévedsz érdemes tisztában lenni milyen rendszerrel is van dolgod (Driver, OS, firmware stb). Azt meg ne várd el egy alpha verziótól, hogy bugmentes legyen. Fekete képernyőt kaptál? Járj utána miért. Szedd le a logfilet, küldd el Milhousenak és lehet segítettél egy hiba megtalálásában ezáltal hozzájárulva a rendszer fejlesztéséhez. BTW én is frissítettem ma és nem kaptam fekete képernyőt. Lehet user error is a dologban.
-
Celtis
veterán
válasz
szasanyi #18594 üzenetére
Nem igazán érthető mit szeretnél. Az, hogy melyik a legfrissebb verzió, az nyilvánvaló. A lista legtetején lévő. Ha jól emlékszem még a dátum is ott van.
Egy szoftver track van. Minden ami újabb, az a te verziód utódja. Hogy neked ebből mi jó, azt úgy tudod eldönteni, hogy kipróbálod. Minden felajánlott verzió kompatibilis a gépeddel, de semmi garancia nincs, hogy működik is. Így működik a szoftver fejlesztés. Különböző programozók beszállítanak módosításokat, javításokat. Az aktuális állapotból rendszeresen épül egy development release. Aztán vagy jó vagy nem. Ha nem jó, lehet rá ticketet nyitni,
Nem találtál még egy verziót sem, ami kb. megfelelően működik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Goddess of Victory:Nikke
- Vicces képek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- iPad topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- OLED monitor topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Ryzen 7 9700X 32GB DDR5 1TB SSD RX6900XT 16GB!
- AMD/be quiet számítógép eladó !!
- Komplett PC I7-12700KF RTX 4070 TI SUPER! FULL SETUP ASZTAL MINDEN!!
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest