- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PpenoO
őstag
válasz
szasanyi #18594 üzenetére
Hogy a lópikulába ne lehetne már tudni melyik az utód? Az előbb linkeltem be neked a Milhouse dev build topicot, eléggé egyértelmű az első hozzászólásból a dolog:
"A gondom nem az, hogy nem automatikus a DEV Update, hanem az, hogy nem lehet tudni melyik a fent lévő verzió utódja (legfisebb változata) vagy, hogy nem rake fel olyat ami nem jó / nem kell nekem." A mondatod utolsó része kifejezetten szórakoztató.
Szerintem beszélj Milhouseal és kérd meg külön fejlesszen neked egy szasanyi releaset és mielőtt kiadná, beszélje meg veled mi is legyen az adott frissítésben. Komolyra fordítva a szót, a frissítés nem írja felül a személyes beállításaidat, ha csak nem rosszul sikerül a release vagy konkrétan megköveteli a gyári visszaállítást. Azt meg nem te fogod eldönteni mi kerüljön bele és mi nem a frissítésbe. Ott a build log. Ha nem tetszik a frissítés, ne tedd fel.
"Alpha verzió vagy nem az szvsz elvárható lenne, hogy felismerje a kártyán lévő összetevőket és ne ajánljon fel ahhoz nem való frissítéseke."
Pont azért ajánlja fel, hogy tudjál downgradelni. Hogy miért? Hát pont azért mert alpha verzió. Hibák jönnek mennek. Ezek felismeréséhez elengedetlen annak beazonosítása, hogy melyik build generálta a hibát. Nem mindig lehet azonnal rájönni, hopp ebben a frissítésben ilyen meg olyan hiba van. 20-30 kiadással később derül ki, downgradel visszalehet fejteni, mikor és hogyan keletkezett a bug.
Ahogy már mondtam, ha bekapcsolod az értesítést, mindig a legfrissebbet fogja felrakni. Teszem hozzá, bármilyen műszaki területre tévedsz érdemes tisztában lenni milyen rendszerrel is van dolgod (Driver, OS, firmware stb). Azt meg ne várd el egy alpha verziótól, hogy bugmentes legyen. Fekete képernyőt kaptál? Járj utána miért. Szedd le a logfilet, küldd el Milhousenak és lehet segítettél egy hiba megtalálásában ezáltal hozzájárulva a rendszer fejlesztéséhez. BTW én is frissítettem ma és nem kaptam fekete képernyőt. Lehet user error is a dologban.
-
Celtis
veterán
válasz
szasanyi #18594 üzenetére
Nem igazán érthető mit szeretnél. Az, hogy melyik a legfrissebb verzió, az nyilvánvaló. A lista legtetején lévő. Ha jól emlékszem még a dátum is ott van.
Egy szoftver track van. Minden ami újabb, az a te verziód utódja. Hogy neked ebből mi jó, azt úgy tudod eldönteni, hogy kipróbálod. Minden felajánlott verzió kompatibilis a gépeddel, de semmi garancia nincs, hogy működik is. Így működik a szoftver fejlesztés. Különböző programozók beszállítanak módosításokat, javításokat. Az aktuális állapotból rendszeresen épül egy development release. Aztán vagy jó vagy nem. Ha nem jó, lehet rá ticketet nyitni,
Nem találtál még egy verziót sem, ami kb. megfelelően működik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- Intel NUC 11 mini PC i5 / 16GB RAM / 250GB SSD / Windows 11 Pro
- Mac Mini M2 8/256GB vagy akár +1Tb + trackpad ,magic mouse ,dock
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 5600X (6mag/12szál) +RTX 3070 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 FÉLE HÁZ!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest