Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
OddMan
üzenetére
Igen, a pár héttel ezelőtti működött Win7-en is. A háttérben a dism -et hívja meg az is, mert abból jött egy hibaüzenet, amit csak a logból tudtam visszanézni, mert olyan gyorsan bezárta. Aztán rákerestem és többek közt azt az írás találtam.
Egyébként elég gyászos. Ssh és webes felületen keresztül is sikerült rendszerösszeomlást okoznom azzal, hogy kiadtam pár parancsot, vagy kattintgattam a felületen. Meg a hivatalos oldal szerint az usb-vel is vannak problémáik.
A broadcom wifi valószínűleg azért működik, mert a tabletekben is tipikusan az van, így ahhoz volt már driverük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Xbox Series X|S
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- BestBuy topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelzők és akkumulátorok
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann