- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nerd
aktív tag
Nekem PI2 van, stressztesztelni nem teszteltem, de eddig nem volt vele semmi gond es nem szoktam en beosztani neki, hogy mi az az egy dolog amit csinalhat es milyen sorrendben
, magyarul hasznalom es o meg szepen kiszolgal
Amire hasznalom:
- OSMC
- TV-re kotve, hdmi cec-cel iranyitva.
- Transmission 24/7, webes feluleten erem el.
- Samba megosztas.
- 1TB kulso vinyo.
- MovieShark plugin, mostanaban raszoktam
- Torrent altalaban nem megy 2MB/sec fole, notebookon 4 MB/sec..., de engem ez nem zavar, szamitogepen nekem mar nincs torrent kliens.Nekem is van kerdesem: Tud valaki olyan olcso hdmi sticket, ami:
- xbmc kepes, es jon ra frissites, szeretik a devek.
- hdmi cec-et tud
- wifi legyen benne
- lehetoleg olcso,
- sambaval lenne ra tartalom megosztvaOsoknek egyszerubb lenne egy ilyen cuccot beloni okosteve okositasra...
-
DeniL
tag
Nekem jelenleg egy Pi1-en van a ledezés, amit lassan fogok cserélni egy Pi2-re, mert kezd kevés lenni....
Viszont nem fogja egyszerre szerintem vinni, mikor közel 10 megával másolok rá vagy róla sambán, akkor eléggé tekeri a processzort és melegszik is a cucc, fölösleges lenne még belegondolni, hogy leterhelem egy 1080p-s filmmel (bár ott a GPU dolgozik), de a ledeket akkor is vezérelnie kell...Én nem tenném össze a kettőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged