Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-08-02 12:58:01

LOGOUT.hu

Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#37013) duffbeer


duffbeer
őstag

Egy kis offtopic tapasztalat megosztás azoknak, akik hasonlóval küzdenek.
Nappalimban adott egy kodi rendszer mozihoz és retropie rendszer kis nosztalgiához. Régóta próbálom összefésülni a kettőt, hogy ne kelljen két lap, vagy kártyákat csereberélni. Kodin belüli emulátorok beállítása kb olyan mint egy elbszott végbéltükrözés... A kapcsolgatható sd kártya váltó sem működik.
Eddig valamiért elkerülte a figyelmemet, most kipróbáltam a recalboxot. Alapból stabilabbnak tűnik, bizonyos emulátorok simábban futnak (Dreamcast, N64 pl). Sokféle beállítási lehetőség, webUI stb stb stb. És van benne kodi is, beállítható, hogy rendszerinduláskor az jöjjön be először. Nekem eddig szimpatikus. Scraper mondjuk nem működik egyelőre, talán majd megszögelik előbb-utóbb. De az retropie alatt is hibás jelenleg.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.