Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alakul a gépezet. Nem olcsó mulatság amit össze akarok dobni geek netbooknak. (nekiállnék forraszthatni és nem kész dolgokat venni biztos olcsóbb lenne, mert már most 20eFt költöttem rá és még nincs kijelző)
Ez a kép ihletett meg nagyon: [link]
Így hát vettem egy 12000mah-s aksit: [link]
Meg vettem egy vezeték nélküli pici billentyűzet&touchpad kombót: [link]
A fent említett mindkét eszközt másra is fogom használni nem csak a pi-hez. Mindkét eszközből van olcsóbb típus is, de aksin nem spórolok ez a kombó cucc meg nagyon bejön.Kijelzővel továbbra is gondban vagyok, illetve majd valami tok is kellene a gépezetnek. Igazán menő lenne valami microprojektor. Egyenlőre várok hogy a DSI portra kiadjanak valamit és direktbe köthető legyen kijelző rá. Oprendszer még kérdőjeles. Áramellátásnál mindenképpen kábeleznem kell hiszen lesz még usb hub is.
Ha kész lesz akkor logout cikkel ismertetem majd mit alkottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Gamer config - i5-7400, 12GB DDR4, RTX 2060 120GB SSD
- Eladó gamer pc, ryzen 7, RTX 2070 super
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB 6000MHz / X670 / 1TB Gen4 / 850w Gold! BeszámítOK
- Gamer PC RX 6700 XT 32GB RAM Vízhűtés Win11 Pro Ajándék RGB tartó
- Félkonfig eladó i7-9700K alapú rendszer
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
wassermann