Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabek_
tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet egy lehetséges veszélyre! Ezt értékelem!
Ugyanakkor nem gondolom nagyobb veszélyforrásnak, mint mondjuk a telefonom tápegységét.
(Maga a telefonban lévő akku pl 100x veszélyesebb! Az kigyulladhat akár fel is robbanhat ha zárlatos lesz!)Te milyen tápot használsz?
Mi van ráakasztva?
Mekkora az átlagos áramfelvételed és mi a csúcs?Lehet a te utángyártott töltőd tényleg hajlamos erre, azt nem tudom.
De miért állítod ugyanezt egy teljesen másik típusra?Meg tudsz győzni engem ha technikailag alátámasztod, vagy mutatsz statisztikát pont erről a típusról, de ez így kevés.
Mi több, ez még ráadásul elég jó értékeléseket is kapott!
Én modellezek, 90A-től sem riadok meg.
Annál, hogy "valaki azt mondta" egy valami más típusú tápegységre, nekem sokkal több kell!
Ennek hálistenek a vlágon semmi köze nincs az Ipod-hoz!

Komolyra fordítva a szót; Szerintem egyetlen dologra érdemes figyelni (Azon túl, hogy természetesen vásárlás előtt utánaolvasol). Az pedíg az, hogy ne hajtsad csúcson tartósan. Ennyi.
Én erre odafigyelek.Ugyanakkor még azt is bírnia kellene...
Üdvözlettel,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- HP Z2 G4 Workstation 500W táp - üresen - alaplap+ház+táp+CPU hűtő - ram, ssd és cpu nélkül - 2db van
- AKCIÓS/GARIS/ÚJ/HASZNÁLT/ Ryzen 7 5700/16GB DDR4/RX 6800 XT 16 GB/ 500 GB M.2 SSD/1 TB HDD
- FPSRaptor PC - i7-4790k / RX580 8GB / 16GB DDR3 / 1TB SSD
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann