Új hozzászólás Aktív témák

• bgabi1

aktív tag

Közben rájöttem a problémára. Amikor telepítettem átírtam a telepítési útvonalat és érdekes módon oda is telepített, meg oda is ahová ő akart. Mindezt egyszerre. Ilyet még nem láttam eddig ez nekem új. Az egyiket töröltem és kifogástalanul működik.

Kérdésem is lenne. Ha telepítek valamit, pálya, vagy egyéb, akkor a gyorsítótár ürítését minden egyes telepítés után el kell végezni, vagy mehet több telepítés egymásután és elég a végén a cache.

Kezelőfelületnél nincs-e valami utólag feltelepíthető kisebb kezelőszerv f4-re gondolok, mégpedig olyanra, ami kisebb helyen elfér a képernyőn, mert ha kilépek f4-el és a kezelőszervekre koncentrálok, akkor nem látom az utat. f3-nál pedig csak információk vannak, kezelőszervek nincsenek. valami laposabb, vagy kisebb utólag letölthető irányítópultra gondolok.

Még egy kérdés. Normális az, hogy az általam letöltött NERW csomagban az ASSET mappában legalább 30 almappa található? Az összes többi vonalnak együttvéve nincs 15 mappája az ASSET-ben. Telepítettem már a HDD-n és kifogástalanul működik, de nem tudom, hogy beszennyezzem-e vele az ASSET-emet az SSD-n. Olyan érzetem van, mintha a csomag készítője a saját ASSET mappájával együtt töltötte volna fel a pálya ASSET mappáját. Mondhatni dugig van. Maga a pálya pedig 1 vonalon 2 variációban használható, tehát egy viszonylag kis pályacsomagról van szó, óriási fájlállománnyal.

Új hozzászólás Aktív témák