Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabi1
aktív tag
Közben rájöttem a problémára. Amikor telepítettem átírtam a telepítési útvonalat és érdekes módon oda is telepített, meg oda is ahová ő akart. Mindezt egyszerre. Ilyet még nem láttam eddig ez nekem új. Az egyiket töröltem és kifogástalanul működik.
Kérdésem is lenne. Ha telepítek valamit, pálya, vagy egyéb, akkor a gyorsítótár ürítését minden egyes telepítés után el kell végezni, vagy mehet több telepítés egymásután és elég a végén a cache.
Kezelőfelületnél nincs-e valami utólag feltelepíthető kisebb kezelőszerv f4-re gondolok, mégpedig olyanra, ami kisebb helyen elfér a képernyőn, mert ha kilépek f4-el és a kezelőszervekre koncentrálok, akkor nem látom az utat. f3-nál pedig csak információk vannak, kezelőszervek nincsenek. valami laposabb, vagy kisebb utólag letölthető irányítópultra gondolok.
Még egy kérdés. Normális az, hogy az általam letöltött NERW csomagban az ASSET mappában legalább 30 almappa található? Az összes többi vonalnak együttvéve nincs 15 mappája az ASSET-ben. Telepítettem már a HDD-n és kifogástalanul működik, de nem tudom, hogy beszennyezzem-e vele az ASSET-emet az SSD-n. Olyan érzetem van, mintha a csomag készítője a saját ASSET mappájával együtt töltötte volna fel a pálya ASSET mappáját. Mondhatni dugig van. Maga a pálya pedig 1 vonalon 2 variációban használható, tehát egy viszonylag kis pályacsomagról van szó, óriási fájlállománnyal.
Új hozzászólás Aktív témák

- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- DJI topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Automata kávégépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- AKCIÓ 0330-ig!!! GIGABYTE Z790 EAGLE +2x16GB 7600MHz CL36 PATRIOT VIPER XTREME5 DDR5 kit! GAR/SZÁMLA
- Galaxy GeForce 9600 GT 1 GB PCI-E videokártya
- Lenovo Thinkpad L380,13.3" FHD,i3-8130U,8GB DDR4,128GB SSD, WIN11
- Club 3D AMD Radeon R7 250X 1 GB PCI-E videokártya
- Asus A16 FA617NSR 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7435HS Radeon RX 7600S 16GB 512GB NVMe gar
- 27% - Samsung S27D360GAU VA Monitor! 100Hz / 1920x1080 / 4ms
- AKCIÓ! ASRock B650 R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB LIAN LI LANCOOL 217 fehér 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- S21 256/8 dobozában
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest