- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Gondoltam, hogy ez a baj -> "Q: How do I make your routes compatible with Train Simulator 2013 if I only brought Train Simulator 2013 on or after September 20th for the first time? ".
Ha jól értelmeztem, a tiszta, nem frissített TS2013 alatt már kivették azokat az assetokat, amikből ezek a pályák táplálkoztak. Csodálkoztam, hogy nem találom a Hagen-Siegen pályát a megszokott német gépekkel.
Vagy valamit elnéztem volna? -
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
rail-sim.de
ja és már a railworks 2 óta updatelgetve volt

más letöltés elvileg nem kell. sztem a dump file dolgot kapcsold ki. (vagy csak egy sima újrahúzás, megéri)
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Sima 2013-ad van? Nem 2012-ről frissítettél? Nem lehet, hogy régebbi verzióból hiányol fájlokat? Betöltés alatt kilép "valami tötént, csináljon-e memóriadump fájlt" kérdéssel, majd jön a szokásos "hibát észlelt és leáll" ablak.
Honnét szedted le a pályát? Vannak egyéb szükséges letöltések is? -
Mr.Csizmás
titán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
milyen hiba? nekem simán ment.
-
BigBlackDog
veterán
TS2013 alatt Altenburg-Wildau pálya működik valakinél? Betöltés közben hibával elszáll a TS.
-
v!ct0y
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ezekért a letöltött cuccokért a steam nem fog ugatni ?
-
Mr.Csizmás
titán
imho a fizetős dlc egy kanál trágyát nem érnek, najó talán az IOW, WCML, NEC.
jobb a freeware.
rail-sim.de
railsimulator.hu
http://rw-0381.blogspot.hu/itt vannak cuccok, a magyar TS13 éra is kezd beindulni, rail-sim.de-n meg vannak linkek tovább más oldalakra.
(#492) BigBlackDog csak steam/amazon/stb online kódos, vagy steamgiften.
kerestesd le az itteni hsz-eimet, vannak képek, és okosságok.
-
BigBlackDog
veterán
Hosszas kihagyás után elgondolkodtam, hogy nem ártana kicsit train simulatorozni. Régebben MSTS-t nyúztam leginkább a magyar pályák-járművek tömkelege miatt. Eléggé megtetszett még a Zusi (v2) is, de talán kicsit tetszetősebb grafikára vágynék. TRS és WoS széria nem igazán ragadott magával. Előbbi nem sokat fejlődött az idők folyamán, utóbbi meg nem nagyvasút (meg aztán szvsz egyiknek sem túl valósághű a fizikája). Ezek után gondolkodok egy TS2013 beszerzésén látván az 50%-os akciót.
Milyen pro/kontra érveket tudtok mondani a program mellett? Hol érdemes beszerezni (steam, ...)? Nem nagyon követtem nyomon ennek a sorozatnak a fejlődését, még az első "Rail Simulator" néven futó verziót próbáltam. Ahogy láttam viszont "Mr.Csizmás" hozzászólása alapján eléggé pozitív változáson ment keresztül
. -
v!ct0y
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
DLC-k érdekelnek elsősorban.
-
v!ct0y
veterán
Szokott nagyobb akció lenni 50% nál ?
-
Mr.Csizmás
titán
Includes:
Class 67 Diesel Electric Locomotive in DB Schenker silver and special commemorative 'Diamond Jubilee' silver livery.
Mk1 and Mk2 coaches, in Royal Claret livery.
1 scenario for the Oxford - Paddington route: Diamond in the Rougha gép 2 festésben, kocsik, és 1 feladat. pont.
dlc install meg asszem a gyűjteményből, nekem nincs gyári kiadású dlc-m hálistennek

-
v!ct0y
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Valamelyiknél írja, hogy van scenario is hozzá. De csak egy mozdony elvileg pl itt [link]
A dlc install, hogy megy egyébként ?
-
v!ct0y
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Pl ez [link] itt nem írja, hogy lenne hozzá.
-
Landon
addikt
Sziasztok,
Edinburgh to Glasgow 2013-as kiadasa megvan valakinek?
-
v!ct0y
veterán
Hali.
Megvettem én végre asteamen a 10 eurós pakkot.
Az a kérdésem, hogy csak a 3 dlc valamelyikén lehet menni ? Mert a 2012be volt egy csomó pálya meg vonat is..Itt meg abból is kevés van. Vagy csak én nem találom? -
Cooper911
senior tag
Steam-en most 50%-os leárazás van a játékra és a DLC-kre is. Január 5-ig.
-
Cooper911
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Hú a dácsia bejönne nagyon

-
Cooper911
senior tag
A scenario-k neve mellett van egy kis négyszet amiben kipipálja a megcsinált scenario-kat. A free scenariok mellett is van ilyen négyzet azokat is be lehet valahogy fejezni, hogy kipipálja?
-
joe007
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Szia!
Erről már tudunk vmi konkrétumot, hogy kiadásra került és mi az ára?
Köszi a helpet.
-
Cooper911
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
A steamről sajna levették, a Class 02-vel együtt

A scenario szerkesztést meg tanulmányozom még.
Igazándiból arra nem jöttem rá, hogy a sinekre hogy kell rárakni azokat a sárga szakaszokat amin meg kell állni/át kell haladni. Meg hogy egy mozdonynál hogy kell megcsinálni hogy vezethető legyen. Na nembaj majd küzdök még vele
-
-
Cooper911
senior tag
A pályaszerkesztőről van valami alap leirás ami alapján tök kezdőként meg lehet csinálni egy tök alap pályát egy scenario-val?
-
Cooper911
senior tag
Sziasztok,
TS2013-hoz az Up the junction DLC elérhető még valahol?
Vagy bármi olyan amiben Class 02, 03, 04, 08 stb shunterek (tolatomozdonyok) benne vannak?
Hatchet hill és Doncaster works megvan.
Esetleg egyéb ilyen kis tolatoómozdonyos téma is érdekel.
köszi.
-
pulse96
csendes tag
A váltókat már próbáltam, de pl az induló állomásról még kienged,
de a következő megállóból már nem.
-
pulse96
csendes tag
Tudtommal nincs.

-
pulse96
csendes tag
Hello
Lenne egy olyan problémám, hogy Szabad vezetés módban
szinte az összes lámpa pirosat mutat.
Próbáltam az összes pályát, de mindenhol ugyan az a helyzet.
Ha meg átmegyek rajtuk, ki dobja a hiba üzenetet és kidob a menübe (bár ez természetes)
-
Mr.Csizmás
titán

-
Mr.Csizmás
titán

-
n3w
csendes tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Láttam, hogy vannak extra stuffok, de van egy halom pénzes DLC is. A fanok által készített scenariók jobbak? Plusz nekem steames a cucc, erre egyáltalán rá tudok tenni külsős extrákat, mint pl a magyar mozdonyok? Ha igen, akkor gondolom olvassak vissza, biztos van leírás, csak mielőtt még beleugranék inkább megkérdem

Amúgy gyanús nekem, hogy azért nem fogadja el a scenarió egy részét, mert időn túl érkeztem a megállóhoz. Dehát az isten szerelmére, ha megtartom a sebességkorlátokat, akkor milliméter és naonszekundum pontosan kell mindent csinálni, hogy odaérjek időben egy megállóhoz, ezek nem hallottak még késésekről? Vagy ez a MÁV sajátja?

(csak mert erre nem találtam sehol választ eddig, hogy mi befolyásolja a dolgot...)
Ja az meg már csak hab a tortán, hogy az eredeti stock játékban quick drive-ot akartam menni egy ICE3 vonattal München és Augsburg végállomások között, majd mikor betöltötte az egészet, kiírt egy tonna hibát és nem is tudtam pl ezt az útvonalat kipróbálni.
-
n3w
csendes tag
Most már mindegy, megvettem
Amire meg nem tudom a megoldást most az épp az, hogy az egyik scenarioban miért rontja el az állomáson való megállást random a játék? Megállok a peron mellett tökéletesen úgy, hogy minden vagon mellette legyen, stb, erre mikor már fel/leszállás megvolt az embereknek néha beadja, hogy sikertelen volt és kész... Minden állomás előtt mentegethetek és aztán vagy ötödjére kb ha sikerül. Ez így szar, ezt a scenariot konkrétan végig se tudom így vinni értelmes időn belül, egész délután kb ezzel a 40 perces vonallal sz*rakodok. 
-
n3w
csendes tag
Sziasztok!
Az 2013-as mostani Deluxe letölthető csomagban mi a tartalom? Képtelenség megtalálni, hogy mennyi a cucc hozzá, ráadásul valahol meg azt olvastam, hogy szept 20előtti megvett verzióból még ki is heréltek ezt-azt
-
Lenry
félisten
achievementeket csak a career modban tolt dolgokért kapok? csak mert azokból már mindet megcsináltam a gőzösökön kívül. ha azokat is megcsinálom, ad újakat a játék? (annyira nem fűlik hozzá a fogam. nem vagyok egy gőzösfan)
-
Lenry
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
-
Lenry
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ha már te se tudod, akkor nem tudom, hogy a brit vasutasok hogy csinálják?

-
Lenry
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
brit
BDt: fuckyea
mikor és hol lehet letölteni? -
Lenry
félisten
nem jövök rá.
ráfutok egy veszélyjelzőre, sárga lámpa.
random mennyiségű sárga lámpa után piros.
honnan tudom, hogy mikor lesz piros?mert gondolom a vasutasok nem gyorsmentenek minden jelző után, hogy aztán visszatöltsék az állást, miután nem tudtak megállni a következő piros előtt.
-
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Gyorsban ennyi jutott eszembe, így reggel: Óóóóóóóóóóóó.... -
Mr.Csizmás
titán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
képek [link] [link] [link] [link]
szum: nagyon szépen meg van csinálva, scriptelés is tökéletesen illik hozzá, minden funkció működik, meg kell tanulni a gépet, borítékolom, hogy eddig (a béta V43 és M62 mellett) ez a legszebb gép, amit csináltak eddig, olyan extrákkal, mint lehúzható ablak, többszólamú kürt, stb.
a képeken vezérlőkocsival van, heccből bekötöttem, nem kellett volna. a vk-nak elég primitív scriptje, és vezérlése van, a 32 fokozatot kb. 4-5 adagban adja be, nem túl élethű, arról nem beszélve, hogy a fokozatmutató, és motoráram-mutatók halottak voltak végig a vk-n.
érdekes, és élethű, hogy vk-ra váltás előtt a mozdony át kell üzemelni a másik vezetőállásba

indítási segédlet via facebook:
Ugyebár kezdjük:
oldalt a pulton a főkapcsoló BE állásba (ha jól emlékszem az biztosítja a vezérlési áramkört)
irányváltó előre állásba , áramszedő fel (jobbrol a második a "disjuctor" gombok mellett)
Főmegszakító be (Disjuctor szürke gomb , a pirossal ki)
Légsűrítő - compressor gomb (kigyúllad a sárga lámpa)
mellette jobbra a szellőző (ventillblabla ) Be - ilyenkor kikell aludjon a piros lámpa a kontroller felett , és fék oldás után a bal szélen a műszersoron megjelenik a zöld fény akkor üzemkész lehet neki adagolni a fokozatokat kontroller működése szerintem elég értelemszerű : 0 , - ( ad egy fokozatot illetve visszaléptetésnél ez veszi vissza az összes fokozatot ), n , + , ++
A vonatbefolyásolás: Éberségi pedállt időközönként felkell engedni (Space) de van mikor így is leold -
Lenry
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
egész pontosan a per jel után a szóközt
-
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
"The requested URL was not found on this server."
-
Mr.Csizmás
titán
[ Módosította: #65675776 ]
-
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Öööö. Most állt elő az a helyzet, hogy elindítottam és műxik.
Eddig csak szerkesztő módban tudtam elindítani. Próbáltam elpakolni egy-két dolgot, hátha hibás valami tereptárgy, vagy ilyesmi, de errorozott, minden próbálkozás esetében. Azóta került fel még egy-két mozdony, szerelvény, stb. Lehet felraktam, vmi hiányzó részt is.
Most free roamban elindult. Majd átnézem, van-e valami feladat is hozzá, vagy csak vezethető a mozdony. -
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez lett volna a következő kérdésem.
Nehézségi fokozat? A fiam is rá van indulva a Szergejre, többek között.Más:
A Big Boy-hoz hiányzik valami, nem akaródzik elindulni, honnét tudok rájönni, hogy mi hiányzik neki? -
mpierre
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Jááááájjjj, be gyönyörűséges... Grat, szépre sikeredett a krumplicsapágyas Szergej.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Lenry
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
ahha.
jó
erre még iszok egyet
ivásról jut eszembe: mikor jársz legközelebb Szegeden?

-
Lenry
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
az attól függ, hogy mire van igényed...
-
Mr.Csizmás
titán
uppolnám a témát.....
valaki foglalkozik 3D modellezéssel itt?
-
Mr.Csizmás
titán
irjunk akkor
btw kellene akkor mar a magyar tau, szili, szergej dolgokrol is. -
subaruwrc
félisten
csak én nem láttam, vagy tényleg nincs egy büdös szó se gamepodon az új verzióról ?
-
aviator
tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nekem steam-mentes verzióm van, tehát nem tesz fel steam-clientet installkor. Vagy csak nem tudok róla. De kiderítettem: egyszerűen nem hajlandó netkapcsolat nélkül futni. Szereztem netet rögtön gyönyörűen ment, kérdés, hogy miért egy általános leállás hibaüzenettel közli ezt, mintha valami komoly baja lenne, miért nem tudtak egy normális hibaüzenetet generálni ami el is mondja a problémát.
Köszi a választ!
-
aviator
tag
Sziasztok!
Nagy gondom van. Egész eddig problémamentesen futott a játék. Elvittem a gépet máshova, ahol nincs neki internethozzáférése. Azóta nem hajlandó elindulni. Akár a launcherrel indítom, akár az indítófájllal. Mi lehet a gond?
Ádám
-
Lenry
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
show tits or GTFO
-
Mr.Csizmás
titán
remélem tudjátok, hogy a taurus ki van adva, magyar készítők által....

-
Lenry
félisten
-
Landon
addikt
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nekem az Armstrong Powerhouse-os DLC-kel van problémám... nagyon nehéz mindet működésre bírni pedig van 1-2 nagyon jó. A másik amit nem értek, hogy vannak olyan éjjeli scenario-k ahol látom hogy ég a lámpa pl. állomásokon de fényt nem vet és így totál sötét, játszhatatlan az egész terep.
Nincs valakinek ötlete ez mitől lehet? Nem mindenhol van ez de egy pár helyen. -
subaruwrc
félisten
ez a london to brighton nem akar nekem működni, már a betöltésnél széthullik 113 as hibával akárcsak az új portsmuth direct line :/ valami core filera hivatkozik lehetséges hogy ott a bibi.
most kezdtem bele egy egyénileg készített és kitalált scenarioba a barstow to san bernardino útra. ha van egy kis érdeklődés majd feltöltöm, bár rengeteg ingyenes, innen onnan letölthető asset kell hozzá
-
Landon
addikt
Van itt valaki nagy UK TrainSim fan?
Esetleg olyan akinek majd mind (UK) DLC fent van beleértve az AP1-25-ig is? 
Meggyűlt a bajom 1-2 scenario-val és már 3 napja Google-zok meg pótlom a hiányzó dolgokat de 1-2 dolog valamiért nem akar működni.

-
BMWFan
senior tag
-
m1sk4r
aktív tag
Kapott egy -90%-os plecsnit a játék és az összes "díelszí" 50%-os kedvezménnyel vehető most a Steamen.
-
Landon
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez remek hír!
Nem tudtam, hogy RW3-hoz is készülgetnek HUN modok. Nekem eddig úgy tűnt, hogy a RW nem az a játék amelyhez sok, felhasználó álltal készített mod érkezne.Esetleg arról lehet tudni valamit, hogy kb. mikorra várhatóak az új modellek? Mert a videokból ítélve gyönyörű állapotban vannak már.
Minden elismerésem a készítőké!
Teljesen a 0-ról kezdték el modellezni a vonatokat egyébként? Ill. még annyit had kérdezzek, hogy a pályák teljes mértékben 'Magyar pályák' lesznek, tehát feliratokkal, álomásokkal, magyar környezettel etc mint anno MSTS-ben? 
Addig is, próbáljátok ki a legújabb Addon-t RW3-hoz, London to Brighton - nekem nagyon tetszik!

-
BMWFan
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Várom

-
BMWFan
senior tag
Léteznek hozzá letölthető magyar vonatok,pályák?
Google nem talált semmit,itt hátha.
Új hozzászólás Aktív témák

- Asustor NAS
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- One mobilszolgáltatások
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- További aktív témák...
- ASUS ROG Xbox Ally X Gari : 2028.11.28. + Gyári Xbox Ally Premium Case Tok
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Gyorsban ennyi jutott eszembe, így reggel: Óóóóóóóóóóóó....

nekem 20 perc volt elsőre, mert sose típusoltam az üzemeltetéséből......
legalább a kiadáshoz lesz hozzá helyből pár feladat, lehet rajta függni