Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
zümzümm
senior tag
Sziasztok,
HDD dokkoló kérdésben esetleg tudnátok segíteni tanácsot adni? Nekem egy szimpla egyszerű megoldásra van szükségem hogy a PCben lévő SSD tartalmát tükrözve kimentsem a dual dokkolóban lévő 2db HDD-re.
A RAID és NAS megoldások őszintén szólva meghaladják a képességeimet, és ahogy olvastam drágább megoldások is egy szimpla dual dokkolónál amiben 2db HDD van. Szóval maradnék a dual dokkolónál.
Kizárólag fotók mentésére használnám.
Az elképzelés: A PCben lévő SSD-n dolgozok a fotókkal, aztán ha kész, onnan küldeném tükrözve a dokkolóban lévő HDD-ékre.
Szóval ilyen igény esetén tudtok tippet adni hogy mely dokkoló lenne a megfelelő? Még a gyártói minőséget sem ismerem ezeknél az eszközöknél, Sharkoon, Delock stb nevek nekem nem mondanak semmit. egyedül a Shakoon névvel találkoztam párszor itt a topikokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Elektromos autók - motorok
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest