Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
tknof1871 #10153 üzenetére
Nem tudom, mit mókol az alaphelyzetben állítás. Ha nem nyúl a háttértárolókhoz/partíciókhoz, akkor nem kell lehúzni, ha nyúl, akkor le kell. De húzd le őket inkább, az a biztos, úgy nem esik baja a tömbnek. Aztán majd importálni kell a lemezkezelőben a tömböt, lehetőleg akkor, amikor mindkettő HDD a gépre van kötve.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
tknof1871 #8471 üzenetére
Nem tudom, pontosan mit csinál a tükrözés, de szerintem amikor megmondod neki, hogy itt biza RAID 1 van, akkor az egyik vinyót átmásolja a másikra.
Ha menteni akarsz, egy ghostoló programmal jobban jársz (Pl Acronis True Image), ami az üres helyeket békénhagyja, és tud "hozzáadni" mentést, tehát ha a 800GB-os tárolódon változott 50mega, csak azt fogja menteni.
Más azért szóljon, ha félre beszélek
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 22.10.2025-ig kedvezménes, 120.000ft-os áron!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest