Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
válasz
AiRLAC
üzenetére
Ahogy Amerikában mondanák Dodge the bullet. Ha nem kezdek el kérdezősködni az IT cafe fórumán, akkor sok pénzt dobtam volna ki az ablakon. Még ha csak úgy olvasgattam volna fél órát a RAID 1-ről, akkor se biztos, hogy előjön a CMR SMR összeférhetetlenség.
Most a fájlrendszer ReFS a D partíción. Ez probléma? Fájlkezelő > Tulajdonságok > Tárolóhely (D) Általános fül. Az új HDD is lehet ReFS és hozzá tudom adni a Tárolóhelyhez?
Valami rémlik, a ReFS-t a tárolóhelyeknél csak akkor lehet létrehozni, ha mindkét HDD új és ugyanaz a model. De lehet tévedek. Mintha valamit írt volna, amikor létrehoztam a D Tárolóhelyet, hogy van egy plusz opcióm, mert a 2 HDD egyforma és még nem használták.
Ez a ReFS + Tárolóhely kérdés inkább a Windows 10 topikba való?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Projektor topic
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest