Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Teasüti #6188 üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett!
Tisztában vagyok vele, hogy SSD a király és hogy hdd-vel soha nem lesz olyan az érzés de nem is írtam sehol, hogy én SSD-ket akarok alázni az 5 éves vincsikből tákolt raid-emmel.
Nem értem miért írsz ilyeneket nekem. Elég egyértelműen leírtam, hogy mi volt a kiindulási pont:
- építek egy rédet!
- jó építs
- van ez a hitacsi, veszek mellé egy párt aszt jó lesz!
- na rajtaMivel újabb HDD-kel nincsen tapasztalatom ezért logikus, hogy az egy hitacsi után a két hitacsi raid-ben gyorsabb lesz. Ez nekem már elég még akkor is ha egy modern vinyó gyorsabb lenne náluk. Ennyi lenne az én logikázásom. 5-6 évente veszek új HDD-t, amikor már kevés a tárhely. Ezért nekem minden új HDD vásárlás eddig érezhető gyorsulást hozott.
Ha az általad említett vincsiből most kettőt vennék az már 20K körűl járna ami durván több annál amennyiért ezt a második hitacsit vettem. Tehát itt már meg is dőlt az elmélet.
38K-t nem fogok egy 80-as Intel X25-ért adni az biztos, úgyhogy kivárok míg 20-ért lesz hasonló, újonnan. Addig meg számomra ez is előrelépés lesz sebességben.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest