Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Hidd el, komolyan elgondolkodtam most én is, hogy a következő kártyám nVidia lesz, eddig sem voltam kifejezetten AMD-s, a HD 4890 és 6870 előtt GeForce kártyáim voltak, egyedül a GF6-os szériánál döntöttem inkább egy Saphire X800 PRO mellett, mivel az NV sokkal többet fogyasztott és akkor még nem volt nagy teljesítményű tápom.
De az X800 PRO, HD 4890 és most a HD 6870 volt összesen az a három ATI/AMD kártya, ami eddig megfordult a gépeimben, egészen a Riva TNT2 óta. Azelőtt még a 3Dfx Voodoo volt a sztár és az OpenGL (Naná, hogy id Software miatt, Quake2 és társai). Azóta GeForce, és pár ATI, annak függvényében, hogy az éppen aktuális generációból számomra melyik a megfelelőbb.
Hozzáteszem még azt is, hogy mindegyik ATI/AMD VGA-m Saphire kiadás volt, míg nVidia terén ASUS-t szerettem.

Az AMD védelmében azért annyit elárulhatok, hogy egyedül a Rage az, aminek komolyabb gondjai voltak/vannak nálam azért, mert AMD kártyám van. Hiszen attól még, hogy egy játék NV logóval indul és nem használhatom benne a PhysX-et és egyebeket, simán kapott tőlem jó értékelést. De ilyen, hogy alig tudom elindítani és utána is meg-megakad, konfig fájlokat kell babrálni - nem tweak-ről beszélek, az más -, ilyen még nem volt. Az AMD kártyái ugyanolyan jók eddig számomra, mint az NV. Itt most a játékot baszták el, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák

- Futás, futópályák
- BMW topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Call of Duty: Warzone
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- AKCIÓ! szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7-13700HX RTX4080 32GB DDR5 1TB QHD240 1 év gari
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest