Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
válasz
szasanyi
üzenetére
Hidd el, komolyan elgondolkodtam most én is, hogy a következő kártyám nVidia lesz, eddig sem voltam kifejezetten AMD-s, a HD 4890 és 6870 előtt GeForce kártyáim voltak, egyedül a GF6-os szériánál döntöttem inkább egy Saphire X800 PRO mellett, mivel az NV sokkal többet fogyasztott és akkor még nem volt nagy teljesítményű tápom.
De az X800 PRO, HD 4890 és most a HD 6870 volt összesen az a három ATI/AMD kártya, ami eddig megfordult a gépeimben, egészen a Riva TNT2 óta. Azelőtt még a 3Dfx Voodoo volt a sztár és az OpenGL (Naná, hogy id Software miatt, Quake2 és társai). Azóta GeForce, és pár ATI, annak függvényében, hogy az éppen aktuális generációból számomra melyik a megfelelőbb.
Hozzáteszem még azt is, hogy mindegyik ATI/AMD VGA-m Saphire kiadás volt, míg nVidia terén ASUS-t szerettem.

Az AMD védelmében azért annyit elárulhatok, hogy egyedül a Rage az, aminek komolyabb gondjai voltak/vannak nálam azért, mert AMD kártyám van. Hiszen attól még, hogy egy játék NV logóval indul és nem használhatom benne a PhysX-et és egyebeket, simán kapott tőlem jó értékelést. De ilyen, hogy alig tudom elindítani és utána is meg-megakad, konfig fájlokat kell babrálni - nem tweak-ről beszélek, az más -, ilyen még nem volt. Az AMD kártyái ugyanolyan jók eddig számomra, mint az NV. Itt most a játékot baszták el, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Raspberry Pi
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- VR topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest