Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Vistaboy
üzenetére
Nem carmack tolta el a játékot hanem az amd nem illesztette be azokat a kódsorokat az újabb driverekbe amivel tesztelt carmack csapata. Pénz beszél kutya ugat effektus van megint. Biztos kapott egy kis zsét az nvidiától hogy jobban fusson geforce karikon mint már írtam 9600 gt-n is fullhdba megy. Az ati mindig is bénázott a driver írásban ezt tanusíthatom volt egy rakat ati kártyám de soha többet még 1-et!

-
válasz
Vistaboy
üzenetére
Szia!
Azért köztudottan rosszabb driver támogatottság a terén az AMD. Én csak ezért veszek Nvidiát. Akinek számít, hogy mennyen pl. a linux rendesen (igen nekem számít) az csípőből nem vesz atit, mert egyszerűen a support 0. Ezért hiszem, hogy ha nem is teljesen de Cramacknak igaza volt azon a téren, hogy a driverek rosszak. Érdekes, hogy Nvidiával nincs gond. Aztán persze mehet a sárdobálás, hogy az auto balance a rossz, de elég hihetetlen ha Józsinál megy Dzsífórsszal, akkor Áronnál nem Atival, persze az igazságot nem fogjuk megtudni. Na meg ez a "kiadtunk este egy performance drivert" ez is olyan hihetetlenül gyors volt, és hihetetlen. Van mit fejlődni mind két félnek, azért Cramack letett már elég sokat az asztalra.
A többieknek meg akik ennyire hangsúlyozzák, hogy csúnya ez van szerintem. Tudni kell, hogy a cél platform az Xbox (akármennyire is nem), az ennyit tud. Nincs különbség a PC és a Box között... de mintha olyan meglepő lenne ez manapság. Vegyük példának az MW3- at, nagy cím ócska motorral (amit mellesleg Carmack írt 99 -ben), ott még sem ezen lesz a hangsúly.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- PALIT RTX 5080 GamingPro 16GB - 36 hó garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest