Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ->Raizen<-

veterán

válasz Vistaboy #992 üzenetére

Nem carmack tolta el a játékot hanem az amd nem illesztette be azokat a kódsorokat az újabb driverekbe amivel tesztelt carmack csapata. Pénz beszél kutya ugat effektus van megint. Biztos kapott egy kis zsét az nvidiától hogy jobban fusson geforce karikon mint már írtam 9600 gt-n is fullhdba megy. Az ati mindig is bénázott a driver írásban ezt tanusíthatom volt egy rakat ati kártyám de soha többet még 1-et! :K

• mobal

nagyúr

válasz Vistaboy #992 üzenetére

Szia!

Azért köztudottan rosszabb driver támogatottság a terén az AMD. Én csak ezért veszek Nvidiát. Akinek számít, hogy mennyen pl. a linux rendesen (igen nekem számít) az csípőből nem vesz atit, mert egyszerűen a support 0. Ezért hiszem, hogy ha nem is teljesen de Cramacknak igaza volt azon a téren, hogy a driverek rosszak. Érdekes, hogy Nvidiával nincs gond. Aztán persze mehet a sárdobálás, hogy az auto balance a rossz, de elég hihetetlen ha Józsinál megy Dzsífórsszal, akkor Áronnál nem Atival, persze az igazságot nem fogjuk megtudni. Na meg ez a "kiadtunk este egy performance drivert" ez is olyan hihetetlenül gyors volt, és hihetetlen. Van mit fejlődni mind két félnek, azért Cramack letett már elég sokat az asztalra.

A többieknek meg akik ennyire hangsúlyozzák, hogy csúnya ez van szerintem. Tudni kell, hogy a cél platform az Xbox (akármennyire is nem), az ennyit tud. Nincs különbség a PC és a Box között... de mintha olyan meglepő lenne ez manapság. Vegyük példának az MW3- at, nagy cím ócska motorral (amit mellesleg Carmack írt 99 -ben), ott még sem ezen lesz a hangsúly.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés