Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeslieG Jr.
őstag
Nekem ezzel a revision 2.0 performance 11.10 prev driverrel is ugyan az van mint a elötte lévő Rage performance driverrel. Az FPS szám teljesen korrekt lett töle de ismét vannak vilódzó nem oda illő kocka texturák amik eddig is voltak a Performance driverrel.
Komolyan minjárt összemixelek egy ATI 11.9(ezzel nem voltak vilódzó texturák, de az FPS szám nem valami simulékony volt) és egy performance drivert és akkor jó lesz.
Ha már a kedves Carmack bácsi és a driver készítő urak nem tudnak összhangban dolgozni. 
u.i: Írok minjárt egy drivert ehez a Rage-hez. Már nagyon kezdem unni. Pedig jó lenne már játszani vele. Kinomban már inkább felraktam a 11.9-es drivert és játszottam, de a szagatástól nem valami felemelő.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Elite: Dangerous
- Xbox Series X|S
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha már a kedves Carmack bácsi és a driver készítő urak nem tudnak összhangban dolgozni.