Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pöttön
őstag
Sziasztok!
A tescoba leárazták a játékot így meg vettem 1990Ft-ért ennyit szerintem simán megér.
Szeretném veletek megosztani a tapasztalataimat a játékkal kapcsolatban.
Öszzeségében szerintem egy jó játék lenne ha nem lennének a grafikai hibái.
Rengeteg problémám volt a játékkal még a második patch felrakása után is + a legujjabb driver-el is.
Gépem: C2D e8400, 3gb Ram, HD 4850 512Mb, WD Caviar Black 1Tb, Win7 32bit
Sok utána olvasás, kisérletezés és youtube oktató videó után sikerült szinte hiba mentessé varázsolnom a játékot ezen a konfigon.
Ezt szeretném veletek meg osztani.
Ez az eljárás Ati Radeonosoknak szól.
Nvidia karinál nem tudom hogy lehet meg csinálni vagy hogy egyáltalán kell e mókolni valamit.1. A Játék telepítése után menj a c:/Felhasználók/Felhasználó neve/AppData/Local
mappába készíts egy id software mappát, azon belül pedig egy rage mappát.
Ezzel aktiválod a játék Cache mappáját, így folyamatosabban tud futni.
Ahoz hogy ellenőrizd hogy jól csináltad e el kell indítani a játékot majd kilépni belöle és ha működik a létrehozott rage mappán belül kell lennie 2 file-nak.
(Ahoz hogy megtaláld be kell kapcsolnod a rejtett mappák megjelenítése opciót).2. A Catalyst Control Center-be/Játék/3D Alkalmazások beállításon belül kapcsold be a Triple Buffert (ez a leg lényegesebb).
A Catalyst A.I.-t ne kapcsold ki! Mert szétesik a játékban a kép.
Ha bekapcsolva hagyod van két funkció Normál és Speciális (én a speciális-t ajánlom de ez nem létfontosságú)3. A Játékot ezekkel a paraméterekkel indísd:
+vt_pageImageSizeUnique 8192
+vt_pageImageSizeUniqueDiffuseOnly 8192
+vt_pageImageSizeUniqueDiffuseOnly2 8192Ezt Steam-be a Rage-re kattintva jobb klikkel/tulajdonságok/Indítási opciók beállítása menüpontban adhatod meg.
4. A játékon belül állísd be a következő opciókat:
A vsynic-et kapcsold be.
A Texture Cache-et Large-ra.
A texture Detail-t pedig off ra.Nekem ezekkel a beállításokkal elég jól fut. Csak a nagyon távoli dolgok töltődnek be kicsit lassabban de az is csak akkor ha hirtelen 180 fokot fordulok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest