Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- TommyX_: Yatour YT-M06 a virtuális cd váltó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_ajos
őstag
No igen.
Amugy engem igazából még az se érdekelne hogy a graf elsőre "gagyi" ( majd orvosolják tool-al meg patchel. nem vagyok graf buzi. De az már elszomorít amikor azt írják, hogy ".. hamar unalomba fullad - az rpg elemek még a borderlands-nál is kevesebbek, sok a logikátlan rész.. stb." Nos, ezért 9k-t biztos nem adok ki. pedig a co-op miatt lehet megkockáztattam volna ( a sima multiról nem tudok semmit, hogy csak az a autó-"os" -e. vagy több.
Na kiváncsian várom a fejleményeket. Amugy aki felnéz youtube-ra, egyre több a "bugged" videó... katasztrófa

Igen, kapitalizmus van
ezért irigykedem néha a szocreálban élőkre ( és nem azokra akik akkor voltak 10 évesek
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ezért irigykedem néha a szocreálban élőkre ( és nem azokra akik akkor voltak 10 évesek
)