Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
Új hozzászólás Aktív témák
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
mert_csokis
üzenetére
egyetértek totál, szerintem ujra is játszom nemsokára.
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
atidzsiforc
üzenetére
oooohogyaza jó ku..... még jo hogy mar vegigtoltam... basszus ezt ugy hiányoltam és közben meg benne van. én hülye

-
dy_nmq
aktív tag
hogyaza... hát vége is lett a fősztorinak amivel nem is lenne baj ha egyrészt nem lett volna olyan fika a vége másrészt ha tovább lehetett volna tolni a melléküldiket meg ilyesmi... hát most kicsit csalodott vagyok pedig már kezdtem nagyon élvezni a játékot, subway city és környéke nagyon királyul néz ki.
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
SPOILER
inventory-ban összeraksz vagy felhasználsz rc bomb car-t van egy ilyen kis alacsony szellozo jarat valahol, bevezeted oda, detonáció és tovább tudsz jutni.
-
dy_nmq
aktív tag
kicsit más jellegű a segítségkérésem meg valoszinu a válasz is pofonegyszerű csak én vagyok a hulye. elő akarom hozni a konzolt de valahogy sehogysem sikerul. az inditási parancsnál lehet a baj, mert startup videok tiltását sem veszi be. ilyennel sosem volt még gondom nem is értem mi a baj. parancsikon, cél mezőbe be mint mindig és semmi.
-
dy_nmq
aktív tag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
hát ez azért nem valami szép. mármint hogy ez olyan vérpisti modding dolog feltolni a normalt meg a spekut az égbe aztán annyi. nem lesz se szebb se realisztikusabb csak kontrasztosabb.
-
dy_nmq
aktív tag
látom sok embernek van gondja a játékkal, nekem ugy tunik nagy szerencsém van. konfig adatlapomon, 285-ös beta detonator, kenyszeritett vsync es tripla buffer, 1 giga gyorsítotár az ssd-n amiket megcsináltam. 1920-ban 2*AA, gpu transcode kikapcsolva(nem is tudom mi az) megy minden mint a karikacsapás. néha egy picit(tényleg minimálisan) látom hogy befrissul a textura, de annyi néha a gta 4-ben is volt(jo ott más miatt tudom) fagyással nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák

- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- Prémium iPhone 15 Pro Max 256 GB tárhellyel, 100%-os akkumulátorral (5 ciklus) és 6 hónap garival
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest