Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
persil
nagyúr
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ezen már rég túl vagyok.
A játék stabil 60 fps-el megy az eleje óta, csak fosul streaming-eli a textúrákat. Lehet, hogy én vagyok túl igényes, de nekem a config fájl módosítás - bár sokkal jobb - de még mindig szar.
Néhány alacsony felbontású textúra meg egyenesen felháborító. A mutant bash tv helyszíne egy oblivionnal, vagy fallout 3-al SEM állja meg a helyét, pedig több éves játékok.Az zavar az egészben, hogy kifejezetten tetszik a játék maga, csak ez a fránya texture pop in...
Amúgy, ismétlem, kivétel nélkül minden 2010-2011es játék, amit kipróbáltam(nem kettő volt) max, vagy a közeli grafikával hiba/lassulás/lag/röccenés nélkül, tökéletesen futottak...
Egyszerűen szarul készítették el ezt az autografika dolgot, nem úgy jött össze az egész megatexture, ahogy tervezték. Biztos jó lesz, ahogy abu is írta nyílván van benne fantázia, de most jelenleg elvérzett. Súlyosan.
Ha 5x szebb/részletesebb játékoknak nincs szüksége arra, hogy az arcomba töltse be a homályos pacákból a textúrákat, akkor egy ilyen igencsak szerény, helyenként felháborító grafikájú játéknak végképp nem lenne szabad. De mondom valódi hiba, akadozás semmi nincs, egyszerűen a textúra streaming bassza durván a szemem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest