Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Tényleg nem jelent semmit a visszafele kompatibilitás? Szerintem meg jelent. Írtam én azt valahol hogy a prev gen konzol a next gen feature-okat támogatni fogja? Nem. Az a több millió x360 user nem hinném hogy egyből el szeretné hajítani a jól bevált gépét amikor kijön a next gen konzol! Lásd korábban az xbox classic-ra az x360 megjelenése után nem sokkal már játék sem jött ki több! De akkor is megvolt egy darabig a viszafele kompatibilitás futottak x360-on az xbox classic játékok szoftveresen emulálva! A fejlesztők érdeke hogy a next gen konzolra írt játékok egy darabig mindenképpen fussanak a korábbi hardvereken is amíg majdnem az összes x360 user átpártol a köv genes xboxra.
-
->Raizen<-
veterán
Az új xbox minden valószínűség szerint visszafele kompatibilis lesz az xbox 360-al.
Én már most elavultnak érzem a tech5-öt a látvány alapján csak az ilyen abu 85-ös pro userek látják benne jobban a fantáziát aminek van is alapja természetesen de ez egy elkésett játék szerintem. -
-
Scholes9
nagyúr
Én is így buktam, meg van a játék eredetiben kiegestől, jött egy tag és helpet kért és annyit írtam, h írj pü-t, másik fórumtag elment modikhoz és viszlát, igényes mondhatom...itt meg több száz hsz warez és mehetne a levesbe, "cseppet" paradoxon. LOL?
De, h on is legyen estére aktválom/ják a kulcsomat, megnézem milyen 3k-t csak megér a játék...dark@: (OFF)akkor még volt...(/OFF) Mind1 részemről lezárva, ettől függetlenül "kicsit" vicces a helyzet, ezzel nincs mit vitatkozni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Apple iPhone 14 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 85%
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én már most elavultnak érzem a tech5-öt a látvány alapján csak az ilyen abu 85-ös pro userek látják benne jobban a fantáziát aminek van is alapja természetesen de ez egy elkésett játék szerintem.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)