Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Frissítsd a DirectX-et és a videókártya driver-ét!
Csak az 1.3-as patch kell, tartalmazza az előző patch-ek tartalmát!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
V.L.
aktív tag
Fölraktam az 1.3-at. eredmény: nem indul a játék hogy tudom leszedni az 1.3-at?
-
motormouse
aktív tag
...ömm nem ártana megvárni a crack-et a patch-hez, de nem akarok beleszólni
...én is áttérek majd az 1,3-ra amint lesz hozzá exe , meg persze a PH többség is pártolja...ja és ha nem oldódik meg h visszaszedjétek csak egy tipp mielött újratelepítitek a játékot, h a mentés mappáról csináljatok egy biztoságimásolatot h ne vesszen oda semmi
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz motormouse #8853 üzenetére
Így van!
-
V.L.
aktív tag
Utólag már rájöttem én is.
Láma....Láma...Láma... -
vviktor1
aktív tag
Nálam úgy van, hogy a teljes document&settings át van irányítva D particióra, ide ment a játék is (meg szinte minden más is), így mentések (doksik, levelezés stb...) nem veszik újratelepítés (ill. mostmár csak ghost visszaállítás) után.
Nem is azért linkeltem a patchet hogy mindenki tegye fel, kel idő erre átállni, ill. kérdeztem is h. érdemes-e. Ezekszerint MÉG nem.Ne dudálj, küzdj !
-
D@ni88
addikt
már van
-
Sonja
nagyúr
Akinek fel van telepítve a játék, az megtenné nekem, hogy "kiexportálja" a registryből a játék bejegyzéseit? Mióta a rendszert újra tettem, nem installáltam a játékot, hanem csak úgy simán elindítottam (ami a winyón már fent volt) és működik azóta is, viszont a frissítés így nem megy fel (nincs installálva a játék üzenettel áll meg). Tudom, újra lehetne installálni, dehát...
Előre is köszönöm, ha valaki megteszi!
[ Szerkesztve ]
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
JJános
addikt
válasz Motion_Blur #8856 üzenetére
Remélem jössz a csapatba! Motion_Blur-PH-Team!?
Gurulunk egyet!2007-05-06 óta itt!
-
V.L.
aktív tag
Frissítettem 1,3-ra és ...... működik
-
fodrasz
csendes tag
1.3 Update info:
* Letölthető kiegészítések támogatásának hozzáadása
* Motion Platform D-Box támogatás hozzáadása
* A látótávolság 1 kilométerrel való növelése: ezentúl teljes egészében beláthatjuk akár San Francisco hegyi útjait is
* A legjobb általunk futó idő ezentúl internet kapcsolat nélküli gépeken is felcserélni a világrekord időt
* A verseny szériákon való legjobb köridejeink ezentúl nem csak egy verseny erejéig érvényesek
* Ezentúl nem tudunk túl sok autó típust választani a Long Beach Battle és Drift Inter GP elnevezésű Multiplayer versenyeknél
* Multiplayer beli túraautós versenyeknél ezentúl nem tudjuk kiválasztani a Pontiac GTO-t
* Az eBay-en vásárolt autókat ezentúl nem tudjuk majd tuningolni multiplayer alatt
* Az ebay.xml megváltoztatásának megakadályozása -
dunc
nagyúr
-
zodo
nagyúr
Még jó, hogy szemmel tartalak benneteket, mert a végén csak pislognék, hogy miért nem látok senkit.
[ Szerkesztve ]
-
x63
aktív tag
Felraktam az 1.3 -as patchet.
Nem vagyok elájulva tőle, olyan unalmas a játék mint a Forma 1.
Az első kanyar után kialakul a menet, aztán senki nem előz meg és senkit nem érek utol.
Aki analóg vezérlővel játszik a rajtnál elmegy és ha túléli az első kanyart nem lehet utolérni.
Fenntartásaim is vannak első látásra, mert bizonyos Bodydrop racer Spa -ban 1:59.25 -t ment, stockcarral, ami szerintem túl gyors. Vagy tévedek ?[ Szerkesztve ]
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
-
BalaNce87
addikt
Hát ez kb eddig is így volt, persze az egyszerűbb pályákon, aki első helyről indult annak gyerekjáték volt végigmenni 3 kört, általába azok vannak szarban akik 5.-től lefele rajtolnak ott bizots crash lesz és az első körbe kihullik 4 ember. Szóval egy patch nemtudom mit változtathat egy játékmeneten, ha vki jól játszik akkor nem fogod utolérni ha te a 4. helyről indultál, kivéve ha hibázik, bár akkor is szerez annyi előnyt hogy esélytelen, de ez singlebe is így van extreme meg savage fokozaton.
-
x63
aktív tag
válasz vviktor1 #8873 üzenetére
# Dokar
Mindegyik stock car azt írják, de szerintem az is.
# vviktor1
# Balance87
Nem értitek a lényeget, majd kipróbáljátok meglátjátok miről beszélek.
A rajt után beáll egy sorrend és onnan előre kerülni csak akkor lehet ha az előtted lévő kicsúszik, kisebb hibákat ha elkövet az kevés ahhoz hogy utolérd, és ez hátrafelé is igaz.
Dögunalom a sok egyforma autó.
Felüdülést jelent szerintem a medium futam, mert 5 kör már elég ahhoz, hogy ha gyorsabb vagy az előzőnél utolérd, de kettő az itt édeskevés.
Illetve a privát szerver most újra előtérbe kerülhet, mert azt tapasztaltam e rövid idő alatt, hogy a megszerzett pozíciót foggal-körömmel védik a játékosok, a fair play még hátrább fog szorulni.
Mindegy majd megszokjuk.[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
18 : 00-KOR MEGINT CSINÁLOK SZERÓT, HA VALAKI ADDIG NEM CSINÁL.
Hamarabb is csinálhatok, csak arra kérem az érdeklődőket, hogy jelezzétek (azt is ha valaki más csinál!!!).
TEGNAP NEM ENGEDETT JAVÍTANI, EZÉRT NEM TUDTAM BEÍRNI, HOGY NEM CSINÁLOK SZERÓT, MERT MÁR VAN.
JOHNNYMAGOT VOLT A SZERÓ.
ELNÉZÉST KÉREK AZOKTÓL, AKIK ESETLEG KERESTÉK A SZERÓT (BÁR MOSTANÁBAN EZ NEM JELLEMZŐ) .Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
18 : 00-KOR MEGINT CSINÁLOK SZERÓT, HA VALAKI ADDIG NEM CSINÁL.
Hamarabb is csinálhatok, csak arra kérem az érdeklődőket, hogy jelezzétek (azt is ha valaki más csinál!!!).
TEGNAP NEM ENGEDETT JAVÍTANI, EZÉRT NEM TUDTAM BEÍRNI, HOGY NEM CSINÁLOK SZERÓT, MERT MÁR VAN.
JOHNNYMAGOT VOLT A SZERÓ.
ELNÉZÉST KÉREK AZOKTÓL, AKIK ESETLEG KERESTÉK A SZERÓT (BÁR MOSTANÁBAN EZ NEM JELLEMZŐ) .Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
válasz fodrasz #8866 üzenetére
Na most akkor érdemes feltenni az 1.3-as patchet, vagy nem?
Sok benne a minusz.
1 + dolgot találtam benne: Az ebay.xml megváltoztatásának megakadályozása.Ezt + nem tudom hogy gondoltad?: Multiplayer beli túraautós versenyeknél ezentúl nem tudjuk kiválasztani a Pontiac GTO-t
Eddig sem tudtunk túraautó versenyben Pontiac GTO-t választani.Más: Ha a +8 új autó mindezek után nem elérhető PC-re, akkor nem sok értelme van 1 + dolog miatt feltenni.
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
V.L.
aktív tag
jöhet az 1.4 patch ami javítja az 1.3 hibáit......
-
Syrius XIX
addikt
-
V.L.
aktív tag
válasz Syrius XIX #8883 üzenetére
nincs nem vot nem is tudom hogy kell
-
x63
aktív tag
Akkor most játszik itt valaki 1.3 -al, rajtam kívül ?
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
-
JJános
addikt
-
Chrys_
addikt
Csinál valaki 1.3-mal? Mert akkor mennék én is.
-
motormouse
aktív tag
...feltettem , tesztelem, és eddig a tapasztalat h Spa 2:00 simán , Nürbring 1:36 simán
...nem adom fel még , érzésem szerint az igyekezet miatt belerontok egy-két kanyarbaChrys : csinálok , gyere, tesztelni akarok úgyis me tömegben nem lehet annyira
M-Moto-PH-Team, grid
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
válasz motormouse #8891 üzenetére
sry hogy nem mentem. Már nem tudtam visszajönni PH-ra elolvasni a válaszod, mintha ma szar lenne az oldal. Napközben melóhelyen sem töltődött be mindig.
-
motormouse
aktív tag
...na hát amennyire a statiszták engedték rankeden, egyenlőre ennyire tellett;
- Istanbul: 1:11:88 (1:11 alatt senkit nem láttam)
- SPA : 2:00:01 (voltak 1:59esek)
- Milan : 1:02:59 (1:02 alatt senkit nem láttam)
- Jarama : 1:13:63 (1:12esek többen is)
- Nürburgring : 1:36:?? (1:36 alatt senkit nem láttam, nekem azóta sem sikerült tiszta kört menni) -
motormouse
aktív tag
... van csalás 1,3nál, mégpedig a jumping-os, amikor kb 6métert ugrik fel az autó
-
D@ni88
addikt
engem meg ki ki vág a grid...
-
Enton
addikt
Hát nem nagy durranás eddig ez a 1.3-as patch.
Nekem sokat nem segített eddig.
Spa 5 kör:
[link]Ennél jobbat esetleg az utolsó körbe futottam volna, ha beérek!
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
0414setsuna
tag
na ezt a 2:00:07et akartam most leírni
am. istanbul park : 1:11:27
nürburgring : 1:36:45
milan : 1:02:75
egyelőre ennyit mentem ma de nemhiszem hogy lesz jobbegyetértek HunMannal, többre nem képes a stock és unalmas ez így :S
egy előnye van csak : nem lessz több cheater és marha gyors AngelZ[ Szerkesztve ]
Ranked wins : ~1000, your argument is invalid :)
-
motormouse
aktív tag
válasz 0414setsuna #8898 üzenetére
...hát igen, rettentő rossz hatással van az 1,3 a grid társadalomra, szörnyű a visszaesés szellemileg, ...sztem nem olyan rossz dolog ez az egyforma teljesítmény, de be kell vallanom (saját vélemény), vesz el az élvezetből egy hajszállal, ...én is egyet értek HunMan-al, szürkült az egész egy kicsit
...keményen rákényszerít a hibátlan körökre, minden az eddig szerzett rutinon és a féktávok merész röviditésén múlik, kicsit újra jobban és jobban meg kell tanulni a vonalvezetést és kanyarokat,
(nekem személy szerint még barátkoznom kell ezzel a peccsel)...ja és amit a legjobban vártam ettől az egésztől, h nem lesznek cheater-ek, hát azt veszem észre a legkevésbé, vicc, ...mármint h tényleg nincsenek (egyenlőre), de pont ez miatt fel sem tűnik, fura
-
zodo
nagyúr
válasz motormouse #8899 üzenetére
Még nem tettem fel a patch-et, (ma kapom meg az új vga-at) így nem érzem át a témát, de..
A való világban is pont erről szól a versenyzés, miért olyan meglepő ez ?
Vagy jobb a sok "vesztes csaló" miatt dühöngeni ?Fair play and game!
Vezetni tudni kell, végre eljött az én ídőm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest