Hirdetés
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
x63
aktív tag
válasz - = Zk = - #7599 üzenetére
Fast Image Resizerrel, egy kép 0,8 mp -ig tart.
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
-
- = Zk = -
félisten
tessék a képek
a kép átszerkesztésében nagyon nagy segítségem volt Motormouse (alias M-Motorsport). Nagyon köszönöm neki innen is....a képek augusztus hó 21. napján készültek...fél 11 körül.7601: aha. nálam nem. ráhúztam a képet, majd1! egész percig szüttyögött vele...kihagyom, köszi
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
V.L.
aktív tag
válasz - = Zk = - #7602 üzenetére
és amiket motor csinált arról nem tudni semmit?
(#7604) Grides Nickem: Kisceru
Úgyan ebben a kanyarban csinált motor is képeket akkor, és azokat nem látom sehol.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
miaz hogy ajánlom is?
nacsak tuddjam meg a grides nickneved, jaj lesz neked asszemszerk: azokat feljebb megtalálod tudtommal....
MEGHAAAALSZ CERU
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
V.L.
aktív tag
válasz - = Zk = - #7604 üzenetére
Szokás szerint. Megfogok. Ígérem.
-
- = Zk = -
félisten
elméletileg feltette ő is....nézz vissza pár napot a hszek között. figyeld a dátumot. aug 21 - 20 körülire...
7605: jah igen Te meg Rapido a két totálkár-művész
meglátom rapidot, hogy nyekk neki, rögtön nevetek. hányszor hibáztam ez miatt[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
bazz...
80k alatt nem találok Lacettit ebay-en..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz - = Zk = - #7607 üzenetére
nemjó
CSAK 80k alatt találok autót ebay-en...
hupsz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
V.L.
aktív tag
válasz - = Zk = - #7608 üzenetére
van mentésem 87k-s lacsettiról, és 88,5k-ról. érdekel?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
őőő saját mentésed az, vagy külön csak erről a verdáról?....
-
V.L.
aktív tag
válasz - = Zk = - #7610 üzenetére
saját
de ha tudod, hogy a lacsettit honnan kell kiemelni akkor szívesen segítek
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
nem sajnos, nem tudom
akkor ezt buktam?..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
V.L.
aktív tag
válasz - = Zk = - #7612 üzenetére
akkor csak azt tudom mondani: kitartás! lesz annál jobb is. azt még hozzá kell tegyem, hogy én még akkor találtam amikor még nem voltak felrakva a patchek. mióta felraktam, azóta csak egyszer találtam egy 87k-t.pedig keresgéltem több órán keresztül. vki írta itt, hogy talált egy 91k-t, de kezdek benne kételkedni, hogy igazat írt.
-
- = Zk = -
félisten
köszi..
lehet azt csinálom amit HunMan.. veszek alapautót, és hajtom mint a barom...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pcguru1
őstag
válasz - = Zk = - #7596 üzenetére
Felraktam az 1.2-es patch-t mostmár ha lesz szeró tudok jönni
Egy szép napon, mint a köd, a parancs elillan, És több ezer rendőr rájön, hogy velünk van. SZEBB JÖVŐT!
-
C.Brigante
veterán
válasz - = Zk = - #7596 üzenetére
jövök szivesen, csak mondjátok meg, hogyan érlek el titeket..
+ nézzétek meg az aláírásomban lévő oldalt és pls klikkeljetek 1-2x a reklámokra, sokat segítenétek. köszönöm!!
szal írd meg akkor, h mikor lesz a köv. derby, bár én kicsit attól függök,h a kislányom mikor alszik el.. akkor szoktam nyomni
közben töltöm a peccset a szeróhoz
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Syrius XIX
addikt
Csináltam szerót, GYERTEK!!!
Szeró neve: Taylors, vagy ZyllionX.
Jelszó: grid.
Mostantól kb. 5-10 percig él, azután minden egésztől 5 percig.
Addig, amíg nem jön valaki!Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
C.Brigante
veterán
az komoly, feltettem az 1.2-es peccset ozt nem megy mert a krekk így már nem jó az exe-n, most kéne másik krekk lol
-
kpal
nagyúr
válasz C.Brigante #7618 üzenetére
Pü ment !
-
Syrius XIX
addikt
Csináltam szerót, GYERTEK!!!
Szeró neve: BlackfireXIXHUN, Taylors, vagy ZyllionX.
Jelszó: grid.
Mostantól kb. 5-10 percig él, azután minden egésztől 5 percig.
Addig, amíg nem jön valaki!Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
zodo
nagyúr
válasz Syrius XIX #7620 üzenetére
Megyünk ?
-
- = Zk = -
félisten
válasz C.Brigante #7616 üzenetére
megtettem
az újabb exe végett meg kpal máris segít neked
-
C.Brigante
veterán
válasz - = Zk = - #7622 üzenetére
- = Zk = - mesternek is külön köszönet!!!
-
- = Zk = -
félisten
válasz C.Brigante #7624 üzenetére
akkor működik. megnyugodtam
őőő, taliztunk mimár gridben?Emberek!!
az az érzésem ma nem nyitok szerót. sry aki várná a szokásosat.
készülök a holnapi melóra
DE holnap lesz![ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz - = Zk = - #7625 üzenetére
nem taliztunk még, persze előfordulhat, h már igen... Hallger néven vagyok, amerikai lobogó alatt superstar rangban.
-
- = Zk = -
félisten
válasz C.Brigante #7626 üzenetére
őőő, nem a magyar zászló alatt játszol?
vagy én értelmezem félre...
amúgy még nem láttalak sztem..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
motormouse
aktív tag
válasz - = Zk = - #7627 üzenetére
...aztamindenit, nem magyar zászló nem szép dolog
(megy a volvo megy a volvo a pi...ba )
-
C.Brigante
veterán
válasz - = Zk = - #7627 üzenetére
srácok, ez csak játék de remélem játszhatok veletek ettől függetlenül!!?
[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
válasz motormouse #7628 üzenetére
a megy a volvo-t mire írtad? 1 hete adtam el, de honnan tudod???
-
motormouse
aktív tag
válasz C.Brigante #7630 üzenetére
...persze h játszhatsz, csak meglepődtem
...a volvo hát azzal az van h egy volvos játékot szedtem le unalmamban, és mivel ma nemnincs szeró így kipróbáltam, és hát felejtős -
- = Zk = -
félisten
válasz C.Brigante #7629 üzenetére
Persze, csak engemis meglepett! ..Gyere nyugodtan. Sőt! Ezekután már kötelező...
motor: nem letöltötted! jegyezd már meg. azt tilos. virágboltból rendelted
[ Szerkesztve ]
-
motormouse
aktív tag
válasz - = Zk = - #7632 üzenetére
...a FREE játékot/kat töltöm, abból nincs virágbolti
ez egy teljesen ingyenes game a volvo jóvoltából, csak less utánna -
Thomaster12
tag
Hy! most van valakinek kedve grid-ezni?
-
dokar
addikt
-
C.Brigante
veterán
válasz - = Zk = - #7632 üzenetére
sokat voltam az usaba és nagyon a szivemhez nőtt, mindig a hatása alatt vagyok így mindenhol ezt jelölöm többnyire...
-
BlackfireXIX
csendes tag
szasztok! az egyik GRID oldalon olvastam hogy jön egy kieg. hozzá de még pc-re nem adják ki de hamarosan jön rémélem de ahogy el néztem csak új autók lesznek, de biztosra nem mondok semmit! ha valaki majd meg tod valamit szóljon léci előre is hálám
Köszönöm szevasztok .^9Dentaltechs
-
csoli31
aktív tag
válasz BlackfireXIX #7637 üzenetére
Amit te olvastál, én azt még az év elején olvastam valahol, de azóta sem halottam róla hogy mi pc-sek megkapnánk azt a dlc-t.
Amúgy lehet hogy én is nemsokára csatlakozok hozzátok online. Csak újra kell tennem a játékot egy mód miatt (vacakol vele), és egy kicsit játszanom kell még offline, hogy legyenek kocsijaim. Igaz hogy nem vagyok profi, de kíváncsi vagyok mit tudok igazi emberek ellen.
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
motormouse
aktív tag
válasz csoli31 #7638 üzenetére
...jaja csatlakoznék az észrevételedhez, az a kiegészítő nagyon úgy fest h részünkre soha nem is volt tervben a CM-nél , és nem nagyon veszik a fáradságot h bármit is kapjunk extraként PC-re
...gyere gyere gyere, csatlakozz , a ranked-re gyúrj sokat m pimaszmód ügyesek/gyorsak (most ezt nem a csalókra értem, azok külön tészta ), privát szerón velünk meg hát.... nem részeletezném , jóóóóóó -
dokar
addikt
válasz motormouse #7639 üzenetére
találkoztam olyan csalással, hogy mindenkinek az autója sokkal erősebb, azaz mindkié egyforma tulajdonságokkal bírt, egy-egy hosszabb egyenesekben a lacetti simán felgyorsult 273-274 km/h tiltásra. ez az első alkalom, hogy olyan cheat-tel találkoztam, ami az egész mezőnyre hatott. nagyon szar volt, bár a többiek tagadták, hogy cheat vagy hack lenne.
extra - SEXRay
-
motormouse
aktív tag
-
motormouse
aktív tag
...hmm most az van h megint iszonyat kérdőjel van a fejemben, vajon hol a porsche? Ömmm nem volt olyan, h porsche-val kellett vmi versenyt teljesíteni single-ben? (bérverseny asszem, még vhol a carrier elején) ....mer aztán kutatgattam és olyan infót találtam h fel kellene oldani, és van videó youtube-on h azzal megy egy srác
...vki vmit tud erről? v az is csak konzolosoknak létezik?
(bocs ha ez már tisztázott dolog volt hónapokkal ez elött, annyit nem olvastam vissza)[ Szerkesztve ]
-
C.Brigante
veterán
inkább mennyünk szeróra most rájaérek
[ Szerkesztve ]
-
motormouse
aktív tag
válasz C.Brigante #7643 üzenetére
...csinálj egy privátot és csatlakozom, pecs gondolom van neked is
nevet, jelszavat írj azé ide
[ Szerkesztve ]
-
dokar
addikt
válasz motormouse #7642 üzenetére
porsche az gt2 kategória és csak karrierben láttam, ott is csak egyszer, le mans-i 24 óráson sem választható.
extra - SEXRay
-
dokar
addikt
válasz motormouse #7646 üzenetére
gt1, de nem is biztos, hogy lehetett választani, talán ha le mansban indultál és nem sajét csapattal, hanem megbízásból, akkor tudtál vele menni. jól gondolom?
extra - SEXRay
-
motormouse
aktív tag
Porsche 911 GT3 RSR
...megvan GT2, jól mondtad, karrierben nem választható, Le mans-ban én sem tudom, viszont karrieren kívül simán raceday-en 24H-on meg Le mans series-ben tudsz vele menni, csak nem tudod a saját csapat szinedet választani hozzá
elég szomorú h ha van akkor miért nincs a verdák közt a garázsban[ Szerkesztve ]
-
dokar
addikt
-
motormouse
aktív tag
...nemtom de lesd meg ezt
...az iszonyat minőség elenére mintha úgy venném ki a visszajátszás kezelőgombjaiból h ezt PC-n játszotta az illető, az is laza h teljesen csupasz lacettije van gyári felnikkel, szóval h körbenézd az autót ahhoz a garázsban kellett h legyen a táblázaton a többi közt
nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest