Hirdetés
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz motormouse #7298 üzenetére
figyelek.
Spa-ban indultam, elengedtem mindenkit jó messzire. Beálltam az első rajtkockába és rajt egy ps2-es joy-al kipörgő kerekekkel ahogy szoktam, fék és minden egyébb nélkül.
Becélóztam a piros felületett és csatt, ez lett belőle.
Nem kelett volna ? vagy mi a baj ?Mondjuk már eladtam, mert Hunman lehurrogta.
Vettem ma 3. nekifutásra egy 87.000-t, de még nem törtem meg.(#7299) kpal: Szerintem nincs, vagy csak igen kevesen lehetnek.
(#7300) x63: Most is ?
[ Szerkesztve ]
-
motormouse
aktív tag
... köszönöm HunMan, HUNZO, Ansell a rendkívül hangulatos éjszakai futamokat, a svájci genyót nem tűrő magatartásotokat !!!! Jó volt
(HunMan azé lökj majd egy privit a képekről h hol vannak, me én még mindig nem vágom )
-
x63
aktív tag
válasz motormouse #7305 üzenetére
Itt vannak : 1.
[ Szerkesztve ]
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
-
x63
aktív tag
válasz motormouse #7305 üzenetére
Ez a képbeszúrás nekem nem megy.
Itt a másik : első 4Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
-
zodo
nagyúr
válasz motormouse #7302 üzenetére
Lehet, hogy mégis rossz volt a pálya választásom.
Mert, ha nem nyúlok a kormányhoz akkor elsem juthatok a falig.
Azon teszteltem, ahol a hajtűkanyar útán van a rajtrács nempedig a síkán útán lévőn.Visszaolvasok, azt megkeresem.
-
Syrius XIX
addikt
És megint. Csinálok szerót, aki akar jöhet.
Minden 1/2 órában 5 percig él. (Ha még nincs!) GYERTEK!!!Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
zodo
nagyúr
válasz motormouse #7309 üzenetére
-
V.L.
aktív tag
Segítséget kérnék tőletek abban, hogy lehet jobbá tenni az autókat? Online versenyzek és azért kapok ki általában mert az egyenesekben nem tudom tartani a lépést a többiekkel. Rajtál is le vagyok gyorsulva a legtöbb esetben.
-
Sziszifeca
őstag
válasz Syrius XIX #7311 üzenetére
Én lehet megyek, de kb 30 perc még.
V.L.: Ezzel én is így vagyok!
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Senki nem csinál szérót most?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
- = Zk = -
félisten
nah hali nektek....akik vannak, és nem nyomulnak
erre még senki nem válaszolt
más!
eladtam Lacettimet, és ebay-en vettem egy 84k-s töretlent. (vagy 87k).
nekem végre 270-80-at ment. nemértem, ez a töréstesztes mizéria, mire is jó?
Köszönöm" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Jamby18
senior tag
Ma minden külföldi szerón meg voltak kergülve a németek??
-
zodo
nagyúr
válasz Jamby18 #7317 üzenetére
Én nem láttalak, de más magyart igen.
- = Zk = -
A törést teszt alapján próbálják megállapítani mennyire jó vagy rossz az adott autó amit e-bay-en vettek. Legalábbis ami a kigyursítást illet.
A full grafos kérdést nem értem.
Minden speciális beállítás is a legnagyobbra vagy be van kapcsolva ?
Milyen HW setting írja ezt, hogy medium ?[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Nemértem, na mind1. Amit irtál felfogtam, csak az értelmét nem látom
Abban az xml doksiban, ahol átkell írni ezt-azt. Ott láttam az egyik sorban
Igen, minden absz fullon van....[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
motormouse
aktív tag
válasz - = Zk = - #7320 üzenetére
...hát elméletben van értelme, hisz ha halvánnyal is de jobb a verdád tulajdonsága, akkor az nem csak rajtolásnál számít, hanem minden egyesben gyorsításnál is (pl.:kanyarok után), így azé sokakkal (akik gyorsabbnak tünnek állandóan) lépést tudsz tartani v akár rájuk tudsz utazni és/vagy előnyt növelni. Gyakorlatban pedig ha mindez párosul egy brilliáns vezetéstechnikával, akkor szinte állandó élbolyban versenyzést és nem kevés győzelmet jelenthet. Na most, h a legegyszerűbben a szinte alig érezhető különbséget igazolja vmi egy-egy feltételezhetően jobb autó vásárlása után, a teszt eredménye utalni fog rá (ugyanazon körülmények közt végrehajtott törésteszt ütközési sebessége).
...ennél jobban nem tudom deffiniálni tehát van értelme elméleti és gyakorlati síkon ispersze megértelek h ez teljesen értelmetlen szöszmötölésnek tűnik, hisz vagy versenyzünk egy jót vagy versenyzünk egy jót
[ Szerkesztve ]
-
x63
aktív tag
válasz - = Zk = - #7320 üzenetére
Ezek a "töréstesztek" nem igazán adnak értékelhető eredményt szerintem, versenyezni kell az autóval és a köridőkön rögtön meglátszik, hogy jobb vagy nem az autód.
Pl. Istambulban egyenletesen tudsz menni 1:11:? körüli időket vagy a Nürburgringen 1:36:?-t.
Egyszóval versenyben vagy a legjobbakkal, ezalatt nem a csalókat értem.Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
-
zodo
nagyúr
Tegnap kiprobáltam az új verdámat ( 87k ) és lehet, hogy csak bemesélem magamnak, de mintha jobban menne ill. stabilabb a kanyarokban.
Persze a németek miatt nem voltam fent sokáig, de majd ma megnézzem a körídőket is.Törésteszt, pedig tényleg nem oldja meg a kérdést, mert egy törés nem törés.
Másodjára már teljessen más eredményt kaptam.(#7321) motormouse
Milyen szépen összefoglaltad ezt a törésteszt bizonygatást.
[ Szerkesztve ]
-
dokar
addikt
válasz motormouse #7321 üzenetére
nagyon sokat adtam-vettem és végül találtam egy lacettit 91500-ért. de biz, mintha kanyarban is jobb lenne, vagy csak én képzelem oda az ára miatt.
extra - SEXRay
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Ma estefele csinál valaki SZÉRÓT??
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Valamint tényleg azt hogy lehet elérni, hogy gyorsabb legyen az autó? Startnál is szinte mindenki elhúz a pics@ba!
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
V.L.
aktív tag
válasz Sziszifeca #7326 üzenetére
Du. 5-től csinálok egyet.
szerv. neve: Kisceru
jelszó: nemindegy[ Szerkesztve ]
-
Jamby18
senior tag
válasz Sziszifeca #7327 üzenetére
Én három félét ismerek.
Van amikor tiltáson indulsz, akkor általában elhúz mindenki(míg te a 2első kerekedet pörgeted), van amikor csak 3ezerig pörgeted akkor nagyjából jól betapad,ezt használom én is.
Illetve van olyan mikor kézifékkel indulsz pár nekem ez még nem sikerült inkább ott ragadtam a célon, hiába akkor engedtem fel mikor kiződült a lámpa -
motormouse
aktív tag
... sztem akkor hárman vunk ezzel így
...amúgy nem bizonygattam a töréstesztet , hanem csak deffiniálni próbáltam, és én soha nem egyszer de nem is csak kétszer indultam harcba a falall egy autóval, épp ezért fogalmaztam úgy, h az eredmény "utalni fog" az autó teljesítményére.
(mert az nem kétséges h egy bolti 84K-s nem egál egy 87K-s ebay-essel) -
D@ni88
addikt
hali, régebben volt itt olyan link, ami tartalmazta a dx10es modot, szebb autós textúrákat. Azt most hol lehet megtalálni?
-
motormouse
aktív tag
válasz Sziszifeca #7331 üzenetére
...a ' verdák kezelése ' menüben ugye látod az összes autót három táblán, válassz ki egy autót és enter rá, alatta látni fogod a lehetőséget az eladásra akár ebay-en is, aztán mikor elvitték az autót utánna a versenyeseményeken menj egy olyan versenyre ahol olyat kellene használnod és muszáj lesz megvenned, két lehetőséget ad, h megveszed a simát X-ezerért vagy veszel használtat ebay-en. De inkább olvass vissza legalább 200hsz-t, m sztem senkinek nincs kedve újra elmagyarázni , köszi
[ Szerkesztve ]
-
Sziszifeca
őstag
-
- = Zk = -
félisten
válasz motormouse #7335 üzenetére
..és hova kell tenni?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
dokar
addikt
válasz motormouse #7332 üzenetére
wazze, a 91500-as lacettim 229-et tolt bele a falba, lecseréltem egy 93000 értékűre, de ez csak 214-et tud. borult a rendszer vagy mi? rohadt sokat kell próbálkozni a jó autóhoz.
extra - SEXRay
-
- = Zk = -
félisten
melyik pálya, melyik kanyarjában nézted?
meglesem mostmár énis
igaz. fingom nincs, mire jó, de akkoris[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
Csináltam szerót, GYERTEK!!!
Szeró neve: Zyllion.
Jelszó: grid.
Mostantól kb. 5-10 percig él, azután minden egésztől 5 percig.
Addig, amíg nem jön valaki!Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
D@ni88
addikt
válasz motormouse #7335 üzenetére
múltkor valamai 400megás pack volt belinkelve. tényleg nagyon szép volt. meg nem hiszem hogy fél megás pack lenne egy dx10 patch
-
V.L.
aktív tag
válasz Syrius XIX #7342 üzenetére
ez a szerveres dolog nekem nem jön össze.
Syrius a tiedet se találom. valamit nem jól csinálok, de mit? -
zodo
nagyúr
Akkor ,pedig az előzőkben linkeltnek kell lennie.
Ezeket találtam.Az Enhanced Ultra mod (400mb)
[ Szerkesztve ]
-
D@ni88
addikt
GridDX10beta02.rar fájl tartalmát azt hova másoljam? mert az semmi mappába nincs benne csak van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amatőr csillagászat
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest