Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
válasz motormouse #10746 üzenetére
xfire-vel fotóztam, de óvatosan kell vele bánni, könnyen megfagy tőle a játék.
amúgy látom te vagy a leglelkesebb versenyző a csapatban. nem semmi a hajtani akarásod.extra - SEXRay
-
x63
aktív tag
Ez a listerschris tegnap éjjel még nem volt ilyen nagy penge.
Ugye Motor ?[ Szerkesztve ]
Mert aki hazudik, az csal, Aki hazudik, az lop, Hazudni, csalni: csúnya dolog!
-
zodo
nagyúr
válasz LA_COSTE #10725 üzenetére
Valóban.
kb. 2 naponta szoktam 1-1 órát Euro Rankeden futkosni, néha-néha találkozok a Ph-s kollégákkal. Jó a Dirt2, de már tegnap híányzott az aszfaltcsík.
Így beugrottam ismét és küzdöttünk az Angolok ellen, kevés sikerrel, de legalább megszületett a régóta áhított célom => Spa, 2:00 alaá menni.Stike
Köszi a fotót, úgyis akartam kérdezni, hogy merre keressem a statisztikát.
-
LA_COSTE
senior tag
Nem tudom, hogy lehet 2:00 alá menni. Én legfeljebb Dunlop szériában tudom a Nissan Skyline-nal. De ez a túraautósok titka, amugyse vagyok valami jó benne, bár voltak emlékezetes futamok, mikor kitiltottak azért, mert túl jól mentem (pedig nem , csak jó napom lehetett) és nem hitték el azt sem, hogy billentyűzettel megyek.
Stike: Én már a 70-es szintnél járok(kb. 1.800.000 XP) 86 %-al a Dirt 2-ben.
-
JJános
addikt
Zyllion! Remélem ma már lesz szeró!
2007-05-06 óta itt!
-
vviktor1
aktív tag
válasz motormouse #10759 üzenetére
Velem nem volt szemét, még meg is dicsért hogy ott vagyok a nyomában .
Még sajnáltam is mikor láttam hogy 3-4 ph-s lohol szorosan a nyomában Igaz ott coll off volt és ahol kergettétek ott is, coll on-ba még nem mentem vele.
Aki igazán szar alak az ez a bernard [link] Ahogy megjelenik még nem is csinált semmit de már van rá 1-2 szavazatNe dudálj, küzdj !
-
Sziszifeca
őstag
Csináltam egy Szérót! Nem tudom jönne e valaki.
10 percig várok, na jó 15:00-ig!Sziszifeca
grid[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
D@ni88
addikt
válasz Sziszifeca #10767 üzenetére
mentem
-
vviktor1
aktív tag
válasz Sziszifeca #10767 üzenetére
Áááá, mindjárt indulok melóba, legközelebb este 10 környékén leszek...
Jó gurigát addígis !
.Ne dudálj, küzdj !
-
D@ni88
addikt
válasz Sziszifeca #10770 üzenetére
jah, nem volt rossz
-
Ted-Mosby
senior tag
euro, ranked, coll off minden, aki úgy érzi !!!???
-
Sziszifeca
őstag
Én most ranked-en nyomom. Esetleg valaki szérót?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Ted-Mosby
senior tag
na mégegyszer, minden off szero euro ranked
-
Sziszifeca
őstag
Mért dob ki néha a szerver?
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Sziszifeca
őstag
Na beüzemeltem a MOMO-mat! Kezdek hozzászokni.
Jobb azé mint bill-el!>>Youtube/Sziszifeca<<
-
feka007
veterán
válasz Sziszifeca #10779 üzenetére
Én gamepadot akartam venni hozzá, sztem azzal lenne a legjobb, de aztán elment pénz airsoftra, pont akkor kezdtem
-
dokar
addikt
az f1 topikban jani és dani egymásnak feszült, irány a pályára emberek
extra - SEXRay
-
-
D@ni88
addikt
haverjaival jah, meg LOLler-rel kilöktelek direkt a pályáról. Én azt hiszem direkt magyart még sose löktem ki, ha mégis előfordul hogy kilököm akkor visszaengedem...
amúgy meg sztem 2-nk közül te vagy a fiatalabb, hiába vallod magad 60évesnek, főleg hogy már jópár éve kerek 60 vagy -
D@ni88
addikt
10 után megyek
-
feka007
veterán
Ha felrakom én is mehetek? Ma már nem lesz meg, de holnap sztem tudnék menni
-
- = Zk = -
félisten
grüB gott...
e héten szerdától vissza kell szoknom Jarama napsütötte pályájára, mert a hólapátólásból már qrvára elegem van....
látom, ti szépen gyűritek a köröket. ami nagyon is becsülendőszerk: nagyon oda vagytok ezért a "szellemszeró"-ért....
én nem tudok úgy vezetni, ha vagy 5en ülnek a kormányomnál az még csak a jobbik eset, ha csak átgázolnak rajtam[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
feka007
veterán
Amúgy ebben van lan?
-
vviktor1
aktív tag
Itt vagyok én helyben szétcsapni, de ki is balhézott ? Már megint miről maradtam le... Jobb is hogy melóztam ?
JJ számolj el tízig fújd ki a gőzt, és jótanácsnak: ne azt nézd mit mondanak hanem hogy ki mondja, ne kapd fel a vizet olyan hamar, mindenkinek jobb lesz meglásd.
Dani hsz.-ében biztos nem volt ok valami mert törölték (meg a kapcsolódó hsz.-eket is)
Figyeljünk már egymásra, a pályán is, nem igaz hogy csak én tudok vigyázni a többiekre, inkább vesztek helyezést mint kocc, ilyen egyszerű, ez még talán nem jelenti hogy nem vagyok ellenfél és nem kell velem számolni.
Dani: én tanusítom Jj korát, mivel rokonom és jóbarátom is egyben, legalább ezt tiszteld pls. (talán ez miatt nem az igazi már az idegrendszere sem sajnos, tudod átélt már egy-s-mást)
Semmilyen vitába nem akarok belefolyni, de maradjon már meg ez a kitünő társaság, csak ennyit szerettem volna hozzáfűzni.Ne dudálj, küzdj !
-
Levin01
őstag
Ahogy látom leginkább túraautókkal nyomjátok?
Valamikor benéznék én is kicsit hozzátok, bár az igazi specialitásom a BMC, de most gyakorlom a Lacettit -
Ted-Mosby
senior tag
A szponzor felirat készítése az autóra leírás , a honlap letöltések között.
-
Sziszifeca
őstag
-
motormouse
aktív tag
válasz Sziszifeca #10798 üzenetére
....úúúú én hülye!!!!! ...éreztem h vmi nem stimmel!!! Ne haragudj! Sziszifeca Neked is köszönöm!
-
Sziszifeca
őstag
válasz motormouse #10799 üzenetére
Ma este esetleg party?
Én átírhatom a nevem Sziszifeca-PH-Team-ra?
Mert olvastam hogy voltak gondok ebből.[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest