Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamby18
senior tag
Boldog Karácsonyt minden Race Driver Grid tagnak!!!!!!!!!!
Remélem jövőre is együtt lesz a csapat!! -
Almacsavo
tag
Boldog Karácsonyt Srácok !!!!
-
-STIKE-
csendes tag
Én is kellemes ünnepeket kívánok, minden kedves GRID rajongónak!
Jó veletek játszani!! -
0414setsuna
tag
válasz motormouse #10847 üzenetére
Ranked wins : ~1000, your argument is invalid :)
-
zodo
nagyúr
Kellemes Ünnepeket, minden fórumtársnak!
[ Szerkesztve ]
-
Syrius XIX
addikt
válasz vviktor1 #10750 üzenetére
Ráfaragtam az alaplappal, mert mint kiderült ATI RADEON kompatibilis, de ez a terrméklapon nem látszott. Innen nem derült ki: http://www.ipon.hu/webshop/product/asrock_p45x3_deluxe/115747
De innen már igen: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P45X3%20Deluxe&s=
Ha én otthon vagyok, és én veszem át, akkor visszaküldöm.
Rendeltem új alaplapot, ami GIGABYTE GA-EP45T UD3LR (asszem). Ez lesz helyette: http://www.ipon.hu/webshop/product/gigabyte_ga_ep45t_ud3lr/34946
Remélem, ez már jó lesz .Ez így egyszerűbb, mint ATI kártyát venni. Azt várom, türelem. THX, hogy hiányzok . De biztosak lehettek benne, hogy NEKEM JOBBAN .
[ Szerkesztve ]
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
Syrius XIX
addikt
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET ÉS JÓ -ÁST MINDEN KEDVES GRID-ES VERSENY- (ÉS CSAPAT) -TÁRSNAK .
SAJNOS NEKEM EZ MOST CSAK AKKOR FOG ÖSSZEJÖNNI, HA MEGJÖN AZ ÚJ ALAPLAP.[ Szerkesztve ]
Steam név: Syrius XIX. NVIDIA forever! A cél nem az, hogy kilökjél, hanem az, hogy megelőzzél! Nyerhetsz úgy is, ha kilöksz, attól nem vagy jobb (és nem is leszel legfeljebb "csak" előrébb végeztél)! :) Code: Grid1971
-
dokar
addikt
-
vviktor1
aktív tag
válasz Syrius XIX #10861 üzenetére
Ez mit akar jelenteni ? : "ATI RADEON kompatibilis" NV kártyával nem megy ??? Ezt nem akarom elhinni. A terméklapon ATI crossfire comp. -ot látok, ami 2 ATI kártya cf-ben történő használatát támogatja, de ettől még NV vga-val is mennie kéne...(nem is akárhogy)
Akárhogy is várunk vissza mihamarabb, és boldog karácsonyt neked is !Ne dudálj, küzdj !
-
JJános
addikt
válasz Syrius XIX #10861 üzenetére
Vikti jól írja. Olyan anyalap nincs, hogy az nvidia nem műxik rajta!
Hiányzol Zyllion!2007-05-06 óta itt!
-
-
vviktor1
aktív tag
Délután/estefelé egy összeröffenés valahol ?
Ne dudálj, küzdj !
-
LittleSteVe
csendes tag
válasz vviktor1 #10867 üzenetére
Estefelé jó lenne, mert dután sok vendég lesz nálunk. Am a Jézuska meghozta a karácsonyi ajándékot és egy Logitech Momo Racing volt a dobozba. Ha este lesz szeró akk jönnék én is. Am még mindig 1.3??????
Jah,Boldog Karácsonyt Mindenkinek."Ha a General Motors is úgy fejlesztette volna a technológiáját, mint a számítógépipar, akkor ma 25 dolláros autókkal járnánk, és 1000 mérföldenként tankolnánk egy gallon benzint." /Bill Gates/
-
JJános
addikt
válasz LittleSteVe #10869 üzenetére
Gratulálok a MOMO-hoz!
Olyasmi, mint amit én ajánlottam? Akkor írjál majd, hogy mikor leszel, mert te leszel a szeró.2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
Gyertek gurulni, mert törnek, mint állatok.
Jó lenne egy saját szeró. Rankeden vagyunk 3-an.2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
válasz motormouse #10872 üzenetére
Jól van Motor! Megvárlak. VVikti is, sztem.
Most gyülnek már a fiúk. Sajna az ő szerójukra nem bírok felmenni.
Írj időben, ha jössz!2007-05-06 óta itt!
-
Almacsavo
tag
Köszi Csabi, Jani jóccakát
-
JJános
addikt
válasz motormouse #10877 üzenetére
Hú Motor! Jót mentünk!
Mindenkinek köszi a játékot! Fodrász, Csabi, Ted, Motor, VV, és én, ha nem hagytam ki valakit. Daráltunk rendesen. Már fájt a kezem a nyomkodástól. Utoljára még egy kicsit megtoltam. Ez lett a vége:Jah, és Motor még maradt. Nagyon jól megy ma is. Teddel is nagyon jót csatáztam. Finom volt, köszi mindenkinek! Oldjack
2007-05-06 óta itt!
-
motormouse
aktív tag
válasz JJános #10878 üzenetére
...én sajnáltam h mindenki lelépett elég hamar, jó volt összefutni
...bár azt h "jól mentem ma is" azt vitatnám, többnyire elpicsáztak
...ez volt a gyakoribb
...és az ilyen meg ritkán (coll off volt szóval nemtom mit szúrtak el )Setsuna, Neked meg külön köszönet h sokáig kitartottál velem!, ...utánna már nem is volt kedvem nagyon maradni, szóval most go sleep!
[ Szerkesztve ]
-
JJános
addikt
válasz motormouse #10879 üzenetére
"coll off volt szóval nemtom mit szúrtak el"
Hát a kanyarokat. Szóval adtál nekik rendesen.
Én is mentem este 5. helyen, aztán beakadtam egy csapdába, és törtem.
A csítereket meg nem lehet elverni. Spaba kilöktek, és törtem, ezért nézegettem. Az utsó S kanyarban a srác kanyarodás helyett átment a falon. Írtam is, hogy átment, de nem írt vissza senki. Így könyebb azért jó köröket menni. Szvsz.2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
Lerajzoltam, hogy hogyan.
Aztán ha meg tud szökni az elején gyorsan, akkor csinálja az ilyen trükköket, és Lacettivel megy spa-ba 1.43-at.
2007-05-06 óta itt!
-
JJános
addikt
válasz fanfany65 #10882 üzenetére
Aztán már mi is mentünk saját szeróra. De ott is voltak közöttünk, akik hihetetlenül gyorsak voltak. De azért álltuk a sarat. Jobb lenne, ha többen tudnánk egyszerre összejönni, mert akkor ki tudnánk dobálni, akit akarunk.
Hunteroncar nevű is csak addig maradt, amíg a mezőny elég erős lett, utánna dobbantott.
Motor meg is jegyezte.[ Szerkesztve ]
2007-05-06 óta itt!
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
Nem tudja valaki miért nincs force feedback hatásom grid alatt. Momo racing force kormányom van. Más játéknál ok.
kösziI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
0414setsuna
tag
Ranked wins : ~1000, your argument is invalid :)
-
JJános
addikt
válasz 0414setsuna #10889 üzenetére
Ismerem. Láttam már párszor, megy mint a snájdig menkű.
Aki nálad gyorsabb az már csal is. Szerintem.2007-05-06 óta itt!
-
motormouse
aktív tag
válasz JoolsNOS #10888 üzenetére
...nekem is MOMO-m van, de nekem minden okés benne, sőt inkább vissza szoktam venni a FFB-t mert egy órán keresztűl még oké h kurva erős, de többóra játék már inhüvelygyulladáshoz vezetne , ...max annyit tudok tanácsolni h uninstall és mégegyszer install, ...nemtom neked is tesz-e fel vezérlőket egérhez meg billentyűzethez , azok fontosak lehetnek, de passz , ...még talán Sziszifecának írj privit, Neki is ilyen van, ...ja meg annyi h a cd-n lévő drivernél van frissebb cucc is neten, azt is tedd fel
...ömm és van az a piros W-s ikon tálcán, ott a beállításoknál esetleg csinálj egy profilt a gridhez[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz motormouse #10891 üzenetére
köszi
megnézem a friss drivertI5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Zlika
aktív tag
Az a bizonyos frissebb cucc kell neki azt hiszem.Nekem is momo-m van és win7-tel sehogy nem akarta a jót.aztán valahol megtaláltam a legfrissebb driver-t hozzá és láss csodát....
Nah más.
Ti xfire-n játszotok?Hogy tudlak benneteket megtalálni?(eredeti grid kell hozzá?)
Kb ennyi tényleg jó lenne normális emberekkel játszani már...
Peace! -
Zlika
aktív tag
Oh thx!
Ő hülye kérdés (vagy sok volt a ser) x-fire-hez tegyem a pecst vagy gridhez?
Bocsi hogy értetlenkedek. -
motormouse
aktív tag
...gridhez, azért fontos m a különböző peccsesek nem látják egymást, szóval itt szinte mindenki 1,3as peccsel megy , itt megtalálod phteamhungary
-
Zlika
aktív tag
Remek még annyi hogy grid-nél sorban kell a patch-eket rakni vagy mehet az 1,3-as egyből?
-
JJános
addikt
Gyertek skacok rankedra!
Megtaláltok minket VViktivel.2007-05-06 óta itt!
-
Zlika
aktív tag
Hi!
Motorosegérrel már fel vettem a kapcsolatot.
De hol talállak meg benneteket?ez még mindig rejtély számomra.
grid 1.3 patch már fent van.Xfire fut...Hogyan tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nyomtató topik
- DIGI internet
- Interactive Brokers társalgó
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Competizione
- alza vélemények - tapasztalatok
- Windows Insider Program
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest