Hirdetés
-
LOGOUT.hu
''Akik szeretik a minőségi versenyjátékokat, azok jegyezzék meg a Race Driver One-t. A jelenleg még munkacímen futó autós őrület a Dirt-ből már jól ismert Neon-motorra épül, de a fejlesztők a törésmodellre további hónapokat szánnak, hogy a monitorunkon valóban élethűen törjenek a gépek. A Race Driver One-ban a Földet bejárva különféle versenyeken veszünk részt, tovább növelve ismertségünket, duzzasztva pénztárcánkat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy a legfrissebb 9.6-os ATI driverrel akadozva fut a GRID?
Kipróbáltam XP és Win7 alatt is és mindkét oprendszer esetében akadozik a GRID. Olyan mint ha folyamatosan laggolna. -
Levin01
őstag
Sziasztok!
Raktam Win7-et, XP-t 9.6-os, 9.4-es drivert, de a GRID úgy fut mint ha folyamatosan laggolna. Már állítottam a grafikán, de biztos nem az a baja, hogy kevés neki a vas.
Mi lehet a baj?
Már nagyon idegesítő. -
Levin01
őstag
Sziasztok!
BMC Formula, amivel szoktam menni. Nemrég vettem MOMO kormányt és nagyon szeretem. Soha nem akarnék billel menni, pedig több mint másfél évig azzal toltam és szerintem a billt használók között igen szép eredményeket értem el. Összesített világranglistán az első 100-ban is voltam már.
Ami a problémám, hogy komránnyal és manuális váltóval megyek, jól vezetek, jól váltok, mégsem tudom azokat az időket autózni amiket sokan (Jarama 2kör alatt 02:14 02:15-ös idők).
Erre sokan azt mondják, hogy a G25-el lehet ilyen jól menni, mások meg az ebay autóra fogják (ami szerintem csalás).
Van valami egyéb olyan vezetési trükk, amivel ilyen sokat lehet javítani?Most már végre megvan a 106-os FullHD tv meg a MOMO és nagyon nagy feelingje van azon játszani
[ Szerkesztve ]
-
-
Levin01
őstag
válasz LA_COSTE #10612 üzenetére
Szívese, de billel már nem tudnék úgy menni. Teljesen átált kormányra a kezem. Valamelyik nap próbáltam poénból billel menni ,de iszonyat béna voltam
F3-at még nem nagyon mentem sehogy, csak talán pár kört.
BMC-ben mehetünk. Én éjszaka dolgozom, úgyhogy ha mondjuk holnap napközben valmaikor ráérsz akkor mehetünk. Én kb de. 10óra és du. 3óra között érek rá.Nemtom, hogy patch mennyit számít. Ha tudok ilyen időket menni akkor nem hiszem, hogy ez patch-el másképpen lenne. Megpróbálom felrakni az 1.3-ast.
[ Szerkesztve ]
-
Levin01
őstag
Most untam meg az ebay-es autókkal való felesleges küzdelmet.
HOL lehet ilyen buherált ganét szerezni?
Ez már egyszerűen nem buli, hogy mindenki azzal megy és még én vagyok lehurrogva, hogy szarul megyek a normális autóval
Hiába az 1.3-as patch ha rajtam kívl senki más nem teszi fel, aki ebay-el autózik. -
Levin01
őstag
válasz Sziszifeca #10724 üzenetére
Ezt single módban kell megcsinálni és ehhez ki kell játszani a karrier módot?
-
Levin01
őstag
Ahogy látom leginkább túraautókkal nyomjátok?
Valamikor benéznék én is kicsit hozzátok, bár az igazi specialitásom a BMC, de most gyakorlom a Lacettit -
Levin01
őstag
Sziasztok!
Én még csak most próbálgatom a Lacettit, inkább BMC-vel tolom. Kb másfél év billentyűzés után álltam át kormányra (MOMO) és végre elkezdtek javulni a köridőim a billentyűhöz képest.
-
Levin01
őstag
válasz Sziszifeca #12041 üzenetére
Azokhoz biztosan valami kevésbé érzékeny beállítás kell, mert eleve olyanok azok a kocsik, hogy 2mm-t rántasz a kormányon és máris beköszöntél a rekettyésbe
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Ahogy látom, itt leginkább Lacetti és Philips-es társaság van.
Én BMC-ben tolom és már vannak a magyarok között is, akik csalónak tartnak mert tudok nyerni ellenük :S -
Levin01
őstag
válasz Syrius XIX #13221 üzenetére
Viszon kanyarokban jobban lehet vele menni mint a Lacettivel, amit állóra kell fékezni lényegében. Összességében jobb időket megyek BMC-vel mint Lacettivel ugyan azokon a pályákon.
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Ha valaki BMC-ben nyomja, akkor a következő emberek akik 1000%, hogy csalnak:
Seventyseven
RaceDriverGrid
Supersnail
ktnng alias HHunter
MonicaaHa meglátjátok ezeket, ajánlatos egyből kickelni őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás, vagy multival kapcsolatos kérdések előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest