- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- joghurt: Skype adatvesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teréz Atya
senior tag
Csak azt magyarázza el nekem valaki, hogy hogy lehet egy nyomógombot elb*ni? Komolyan, ennél primitívebb dolog már nehezen lehet.
Amúgy van egy rahedli mikrokapcsolóm meg hőlégfúvóm, de ezzel még meg kell tanulnom dolgozni.Amúgy ja, a DFU CLI parancs a leghasznosabb a szeletelt kenyér óta.
Mellesleg bekacsolt MSP mellett egy jól működő Omnibust fel lehetne flashelni ugyebár egy FTDI-vel, nem?
A DFU-s cikkem fejezem be, ehhez gondoltam h eljátszom a lappal, de bacik felmenni az iNAV, csak DFU alatt.
Namost, ha valakinek letörik az USB-je, így nem tud többet frissíteni, csak ST-linkerrel, az meg szinte senkinek sincs.
Ugyanezzel az FTDI-vel már felprogramoztam egy szakajtónyi FC-t, meg a vízibusz csatlakozik is róla iNAV-hoz, tehát nincsenek felcserélve az RX/TX pinek. Felettéb furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Fimi drónok
● Drón topik
● DJI topic
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest