- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
cousin333
üzenetére
Koszi a kiegeszitest!
Igazabol mikor java-skent elkezdtem pythonban versenyfeladatozni, akkor nem tutorial-oztam, hanem masik versenyzotol szedtem ki az input beolvasast, azt se tudtam akkor, hogy mi az a map... [pl. akkor a map sort modositgattam, h int/float sot volt hogy str-t irtam oda ;-)] persze azota [lassan 2 eve? huhh] ennek, meg az ilyeneknek utananeztem, meg hasznalom a listagyartast for-ral is, de ez az input igy ragadt meg. Lehet, hogy nem a leghatekonyabb... vegulis atszokhatok. De nekem az ilyen 'best practice-ek hianyoznak, mas python kodot ritkan latok a magamen kivul. [Peldaul h miert ugy irtad, h az elso tuple, nem list...]
Amugy meg map-pel rovidebb begepelni ;-)
A xor meg plane jogos, kosz.+1. Nekem ilyen beolvasos progik kellenek, a verseny futtatokornyezet brtolja automatikusan az inputot, de a pycharm-ban nem jottem ra, hogy lehetne a weboldalrol copy-zott inputot betolni debug kozben [rendszeresen a kodba editalom, a minta kicsi szokott lenni]. Probaltam a futtatoablakban beirni, kezzel es enterrel megy, a beillesztesnel viszont 1 sorkent erkezik a kodba, pedig a beillesztesnel jol tordelve latom. Erre nincs esetleg tippje valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hardcore café
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Renault, Dacia topik
- Kuponkunyeráló
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Core i7-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest