- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
viralmind #162 üzenetére
A fő ok az hogy készüléket nem gyártanak/ forgalmaznak hozzá ami ellenőrzötten működik.
A gyártóknak akik töltetet fejlesztenek kötelező hozzá készüléket biztosítani ami a töltet összetételéhez, Tömörségéhez / hevülési idejéhez a megfelelő hőfokot és hevítési metódust/ módot nyújtja.( Külső hevítés / belső hevítés / kerámia vagy fém/ rúd vagy penge/ Hőfok 285 foktól 380 fokig megadva. Ez minden legális gyártóra vonatkozik... nem mindegy hogy egy Töltetet 300 fokon vagy 380 fokon hevítesz mert a szűrők, a szellőztető kamrák mind egy adott hőfokhoz vannak megtervezve. Például az ID 345 és 315 fokra van tervezve a, kerámia rúd átmerője és dizánja nagyon tömör és apóra vágott Virginia dohányhoz van tervezve és ellenőrzötten így lett legyártva és engedélyeztetve. A Pulze így működik..
Ezért van ráírva pl egy ID -ra hogy Designed for Pulze és a HEETS re hogy for IQOS például nem csak marketing és üzleti szemszögből.( természetesen az is közrejátszik.)
A teafüveket nem fogják kinyírni, csak ellenőrzött körülmények közé teszik, és az azt előállító kínai vagy nevenincs gyártóknak ehhez készüléket vagy leírást kel nyújtaniuk hogy tervezték meg a töltetet hány fokon ideális és milyen káros anyagok keletkeznek úgy stb... Attól, hogy ez nem cigaretta ,ez egy hevített termék amivel égésterméket juttatsz be a tüdődbe.Természetesen én is tudom miért történik ez de itt nem lehet leírni ezeket a dolgokat egy nyilvános és politika mentes fórumon
-
Dönc
tag
válasz
viralmind #157 üzenetére
Hűű, jól összeszeded azokat a dolgokat, amik nekem is megfordultak a fejemben az évek során, mások elbeszélései alapján. Ennyire nem mentem bele a mélységekbe, mert megvoltam a hagyományos cigarettával. Nem voltam sose az a kísérletező ebben a témában.
De ezek a tendenciák valóban arra utalnak, hogy valahol vagy nincs hozzáértés, vagy nem találnak fogást úgy, hogy ez megérje az államnak is.
Teafüves cuccokra visszatérve, mint b. is írta csak úgy lehet ilyen termékeket forgalmazni, ha van hozzá való hevítő készülék is. Ezekhez van? Nem offenzív a kérdés, tényleg érdekel.Tavaly december óta álltam csak át IQOS-ra, addig csak dohányoztam, nem próbáltam más alternatívát keresni korábban. Így eléggé új motoros vagyok a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest